facebook_pixelVeteranpoolen Karlstad - Frögatan 2, Karlstad | hitta.se
Hitta.se

Om Veteranpoolen Karlstad

Veteranpoolen Karlstad är verksam inom personaluthyrning och hade totalt 277 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 206 personer sedan 2019 då det jobbade 483 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2012. Veteranpoolen Karlstad omsatte 300 129 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Veteranpoolen Karlstad har 2.4 i betyg!

Veteranpoolen Karlstad har betygsatts av fem personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.4 /5

5 betyg. 3 kommentarer

Johan L.

för mer än ett år sedan

Hade jag kunnat ge minuspoäng hade jag gjort det. Veteranpoolen skulle måla om och lägga golvlister i vår salong som är mindre än 30m2. Efter en massa strul med arbetet fick vi tre olika fakturor på drygt 54 000 kr Jag bestred detta och den ENORMT osköna och osympatiska människan Susanne Öhrnström kom på besök. Hon lyssnade inte på ett ord vi sa och kom sedan tillbaks med en annan snickare varefter det kom ett mail att fakturan stämmer. Stor varning för detta bolag!! Skulle säga att Susanne är en skojare och bluff eftersom jag sedan fått olika offerter för liknande arbete på mindre än hälften av priset.

Hans A.

för mer än ett år sedan

Enkelt att få kontakt och lika fort blev vindskivorna bytta och målade

Bengt

för mer än ett år sedan

Jag anlitade Veteranpoolen Karlstad för att byta panel på gavlarna på mitt hus. Detta visade sig vara ett stort misstag. Jag fick ingen offert eller arbetsbeskrivning fastän jag efterfrågade det. Det bör vara två man för att utföra arbetet ,men bara en man avsattes till jobbet. Vid rivning av panel kastades brädor till höger och vänster med följd att intilliggande förråd skadades. Eternitskivor bröts sönder och lämnades kvar på tomten. Underpanel sattes upp snett med olika breda brädor och ojämna avstånd. Grannar och bekanta som såg arbetet rekommenderade oss att omedelbart bryta avtalet innan ännu större skada var skedd. Efter två arbetsdagar bröt jag avtalet. Jag ordnade själv med annan snickare som kunde hjälpa mig få ordning på panelen. Jag har fått stora extra kostnader och bekymmer på grund av detta. Den faktura jag fick från Veteranpoolen var ofullständig och otydlig. Jag bad flera gånger om att få beloppen i fakturan preciserade, vilket jag inte fick. För att slippa mer samröre med Veteranpoolen har jag betalat fakturan, trots att jag menar att den borde ha makulerats. Jag har i efterhand hört att jag inte är ensam om denna erfarenhet av Veteranpoolen Karlstad. Jag avråder i högsta grad att anlita detta företag för snickeriarbeten.

Karta och andra adresser

Frögatan 2, 653 43 Karlstad

Veteranpoolen Karlstad har verksamhet på Frögatan 2, Karlstad. 

Veteranpoolen Karlstad har 61 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Karlstadskontoret är Veteranpoolen Lidköping i Lidköping.

Veteranpoolen Karlstad gick med vinst (2020)

Veteranpoolen Karlstad gick med vinst, 31 138 000 kr. Veteranpoolen Karlstad minskade sin omsättning med -10,83% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 277 anställda, snittlönen har ökat 0,05%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Veteranpoolen AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Veteranpoolen AB

Organisationsnummer:

556905-1070

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Mats Karl Claesson

Bolaget registrerat:

2012-09-27

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

78200 - Personaluthyrning

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 054-86 02 20