Hitta.se
Villa Björkhagen - Campingplatser, Stugor & Stugbyar
Villa Björkhagen

Villa Björkhagen

i Jönköping

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556454-5795

Om Villa Björkhagen

Vi har bedrivit verksamhet på Rosenlundsbankarna sedan 1958. Från och med 1991 köpte vi loss verksamheten från Jönköpings Kommun och en satsning påbörjades med byggnation av ny huvudbyggnad med hotellrum, konferens, restaurang, butik och umgängesytor i anslutning till receptionen. 12 st. vinterbonade stugor blev det också och en ordentlig upprustning av de två servicebyggnader som finns på området. Mer el-platser, en del med vatten & avlopp, har det också blivit tillsammans med ytterligare 10 välutrustade stugor.

Vår senaste utveckling är ett 10-tal nya Bungalows/Villavagnar med terrass. Våra gäster är det viktigaste och vårt motto är ”Hög kundtillfredsställelse”. Vi eftersträvar mångfald i våra personalrekryteringar gällande ursprung, religion och kön. Medarbetarna är - och ska vara vår bästa och viktigaste resurs. Vi står aldrig stilla, vi är mycket lyhörda för våra gästers önskemål och har som målsättning att alltid bli lite bättre än tidigare.

Vi utbildar oss inom service kontinuerligt, både externa och interna utbildningar, vi ”leker kund” och på så sätt trimmar varandra att alltid lämna bästa tänkbara service åt våra gäster. Vi är också utnämnda som en arbetsplats med schyssta villkor av Hotell & Restaurang facket.

Villa Björkhagen har 3.0 i betyg!

Villa Björkhagen har betygsatts av en person.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.0 /5

1 betyg. 0 kommentarer

Karta och andra adresser

Friggagatan 31, 554 54 Jönköping

Villa Björkhagen har verksamhet på Friggagatan 31, Jönköping. 

Villa Björkhagen gick med vinst (2021)

Villa Björkhagen gick med vinst, 53 000 kr. Villa Björkhagen minskade sin omsättning med -25,66% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Villa Björkhagen AB:

Bolaget skall bedriva campingrörelse, uthyrning av stugor, kiosk och servering hästsportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Villa Björkhagen AB

Organisationsnummer:

556454-5795

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1993-06-11

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

55300 - Campingplatsverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 036-12 28 63