hitta.se

Särskilda villkor för Infosida Deluxe

1. Inledande bestämmelser

1.1. Dessa villkor för Infosida Deluxe (”Särskilda Villkor för Infosida Deluxe”) gäller mellan Hitta.se och Kund för Infosida Deluxe som tillhandahålls Kund av Hitta.se. Uttryck och definitioner som används i dessa Särskilda Villkor för Infosida Deluxe ska ha samma betydelse som i Hitta.ses Allmänna Villkor, om inte annat särskilt framgår.

1.2. I enlighet med Avtalet ges Kund tillgång till och rätt till att använda Infosida Deluxe.

1.3. Om inget annat framgår av dessa Särskilda Villkor för Infosida Deluxe, gäller vad som står föreskrivet i de Allmänna Villkoren som finns att tillgå på Hitta.ses hemsida.

2. Infosida Deluxe

2.1. Infosida Deluxe möjliggör för Kund att inneha viss kontroll över information som publiceras på den företagssida avseende Kund som tillhandahålls av Hitta.se (”Kunds Företagssida”) samt underlättar för Kund att skapa kontaktytor gentemot potentiella kunder.

2.2. Genom Infosida Deluxe tillhandahålls Kund möjlighet att på Kunds Företagssida självt publicera och redigera till Kund eller Kunds verksamhet relaterade (i) logotyper, (ii) bilder, (iii) beskrivande text, samt (iv) webblänkar, dock högst 6 (sex) stycken.

2.3. Publicering och redigering enligt punkt 2.2 ovan sker genom av Hitta.se tillhandahållet konto för Infosida Deluxe.

2.4. Infosida Deluxe ger även Kund tillgång till viss aggregerad statistik relaterad till Kunds Företagssida. Sådan statistik kan avse besökare samt händelser, såsom klick på webblänkar publicerade i enlighet med punkt 2.2 ovan. Hitta.se förbehåller sig rätten att besluta när, hur och i vilken omfattning sådan statistik redovisas för Kund.

2.5. Infosida Deluxe är som utgångspunkt tillgänglig tjugofyra (24) timmar om dygnet. Hitta.se kan dock, från tid till annan, komma att göra Infosida Deluxe otillgänglig med anledning av planerade, eller oplanerade, driftstopp, till exempel med syftet att utveckla och förändra Infosida Deluxe i enlighet med vad som föreskrivs i de Allmänna Villkoren.

2.6. I enlighet med vad som föreskrivs i de Allmänna Villkoren lämnar Hitta.se inga garantier avseende Infosida Deluxe, inklusive (utan begränsning) dess tillgänglighet, ett visst resultat eller tjänstens lämplighet för Kund.

3. Ingående av avtal

3.1. Bestämmelserna om hur Avtalet ingås enligt de Allmänna Villkoren ska äga motsvarande tillämpning i förhållande till dessa Särskilda Villkor för Infosida Deluxe.

4. Avtalstid och förtida upphörande

4.1. Bestämmelserna om avtalstid och förtida upphörande enligt de Allmänna Villkoren ska äga motsvarande tillämpning i förhållande till dessa Särskilda Villkor för Infosida Deluxe.

5. Pris och betalningsvillkor

5.1. Bestämmelserna om pris och betalningsvillkor enligt de Allmänna Villkoren ska äga motsvarande tillämpning i förhållande till dessa Särskilda Villkor för Infosida Deluxe.

6. Uppladdat material

6.1. Kund ansvarar för och garanterar att (i) samtliga uppgifter, utformning och innehåll och länkad information som denne laddar upp till Infosida Deluxe (”Uppladdat Material”) inte innehåller immaterialrättsligt skyddat material som Kund inte har fått tillstånd att tillgängliggöra, (ii) Kund innehar samtliga tillstånd och rättigheter som erfordras för användning av Uppladdat Material, (iii) Uppladdat Material inte strider mot lag, förordning eller myndighetsbeslut eller innebär intrång i annans rättighet, och att (iv) Uppladdat Material överensstämmer med god marknadsföringssed samt inte innehåller stötande eller förargande material.

6.2. Hitta.se förbehåller sig rätten att omedelbart ta bort eller avstå från att publicera Uppladdat Material, och därmed att underlåta att leverera produkt eller utföra tjänst, vars innehåll enligt Hitta.ses bedömning (i) bryter mot Avtalet, (ii) kan strida mot lag, förordning, myndighetsbeslut eller annans rättighet, (ii) kan leda till rättsliga åtgärder mot Hitta.se eller någon av dess representanter, eller (iii) på annat sätt är olämpligt, stötande eller förargande. För det fall Hitta.se väljer att inte leverera produkt eller utföra tjänst gäller vad som föreskrivs i de Allmänna Villkoren.

6.3. Kund är medveten om att Hitta.se löpande övervakar Uppladdat Material i syfte att säkerställa detta i förhållande till vad som framgår av punkt 6.1 och 6.2 ovan. Av samma anledning kan Hitta.se komma att moderera Uppladdat Material.

7. Kunds användning av infosida deluxe

7.1. Utöver de förpliktelser och skyldigheter för Kund för användning av Infosida Deluxe som framgår av de Allmänna Villkoren, gäller även vad som föreskrivs nedan.

7.2. Det åligger Kund att samarbeta med Hitta.se för att Hitta.se ska kunna tillhandahålla Infosida Deluxe och fullgöra sina skyldigheter enligt Avtalet. Hitta.se kan under tiden för Avtalet komma att presentera skriftliga instruktioner avseende Kunds användning av Infosida Deluxe. Kund åtar sig att följa, iaktta och efterleva sådana instruktioner.

7.3. Kund ansvarar för att vidta erforderliga åtgärder för att skydda inloggningsuppgifter och andra uppgifter som Hitta.se tillhandahåller Kund för tillgång till Infosida Deluxe. I det fall tredje part obehörigen fått kännedom om sådana uppgifter ska Kund snarast möjligast meddela Hitta.se härom.

8. Immateriella rättigheter

8.1. Bestämmelserna om immateriella rättigheter enligt de Allmänna Villkoren ska äga motsvarande tillämpning i förhållande till dessa Särskilda Villkor för Infosida Deluxe.

Om du tecknade ditt avtal före den
1 mars 2022 så omfattas du av de äldre villkoren (Jan 2013 - Mars 2021).