Hitta.se
Wibergs Måleri Norra

Wibergs Måleri Norra

i Kungsängen

CheckboxVerifierat

Om Wibergs Måleri Norra

Med ett sinne för detaljer och stor noggrannhet så gör jag allt för att du som kund ska bli nöjd. Det är viktigt med väl utförda arbeten och att du känner dig trygg igenom hela resan, från första kontakt till avslutat jobb. Jag arbetar därför med en öppen och kontinuerlig dialog.

5.0
11 omdömen
M

Mattias K.

för mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda! Mycket noggrant och väl genomfört arbete. Kan varmt rekommendera

F

Frida A.

för mer än ett år sedan

Vi blev mer än nöjda, klanderfri spackling och målande! Väldigt duktig, prisvärd, flitig, noggrann, proffesionell, lätt att ha att göra med och trevlig. Kan varmt rekommendera Jakob och kommer utan att tveka anlita honom igen när det finns behov av en målare!

Läs mer...
S

Sigrid N.

för mer än ett år sedan

Vi är jättenöjda med den utvändiga målningen av vårt trähus som Jakob gjorde. Arbetet utfördes med noggrannhet och lyhördhet för våra önskemål.Vi blev professionellt och trevligt bemötta! Vi rekommenderar verkligen detta företag! S. Fredriksson

Läs mer...
M

Mia H.

för mer än ett år sedan

Professionell från första samtalet till genomfört arbete. Han har ett stort engagemang med yrke kunskap och under hela arbetet hade han dialog med mig som beställare. Jag kan varmt rekommendera Patrik!

A

Amanda H.

för mer än ett år sedan

Mycket professionella målare. Så noggranna och det märks att de vet vad de gör. Kan varmt rekommendera Wibergs Måleri Norra.

B

Birgitta R.

för mer än ett år sedan

Jag har anlitat Jakob Wiberg många gånger. Han har målat tak, väggar, dörrar mm. Senaste arbetet var mer omfattande med målning av hela husfasaden samt fönster. Allt arbete har utförts med stor noggrannhet, yrkesskicklighet och smidighet. Jag är mycket belåten med allt och tycker dessutom att det är en fröjd att ha med Jakob att göra. /Birgitta

Läs mer...
J

Johanna E.

för mer än ett år sedan

Jag kan verkligen rekommendera Jakob. Han målade om vårt tegelhus med tillhörande garage. Jobbet gjordes mycket noggrant. Jakob är en pålitlig målare som vet vad han gör. Han var lätt att få tag på, var lyhört och mycket trevlig. Rekommenderar honom till alla jag känner som behöver måla om!

Läs mer...
J

Jerker W.

för mer än ett år sedan

Jakob Wiberg målade trappen inomhus (i vår villa) samt tillhörande staket och räcke, och därtill två köksluckor. Jag och min fru var mycket nöjda med resultatet. Hantverket utfördes effektivt och professionellt, utan onödigt stök och friktioner, trots att hela familjen jobbade hemma. Trevligt bemötande. Kan tveklöst rekommendera Jakob till andra.

Läs mer...
K

Keith S.

för mer än ett år sedan

Utmärkt arbete. Klara besked om såväl priser som tekniskt utförande. Innan start, under arbetets gång liksom vid fakturering. Bästa rekommendationer!

M

Maria K.

för mer än ett år sedan

Väl utfört jobb till rätt pris (målning av ytterdörr) enligt den offert jag fick. Snabbt svar när jag kontaktade Jakob och i övrigt bra service.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Gällöfstavägen 37B, 196 92 Kungsängen

Wibergs Måleri Norra har verksamhet på Gällöfstavägen 37B, Kungsängen. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 076-778 44 88