Hitta.se
Wilzéns Mark AB

Wilzéns Mark AB

i Linköping

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556841-0095

Om Wilzéns Mark AB

Att vi har en egen markavdelning är en stor tillgång - både för oss och för dig som kund. På så vis kan vi ta ett helhetsgrepp om utförandet och och garantera kvaliteten genom hela processen. Vår personal består av duktiga maskinister, markarbetare och betongarbetare. Tillsammans har de lång erfarenhet av alla typer av markarbeten, från mindre villor till större industri- och affärsbyggnationer. Wilzéns mark har också en egen maskinpark bestående av bland annat hjulgrävare, grävlastare, bandgrävare och hjullastare samt två kranbilar. Kombinationen av kompetens och maskinella resurser är vår främsta styrka. Kontakta oss för mer information.

Vad tycker du om Wilzéns Mark AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Idögatan 31, 582 78 Linköping

Wilzéns Mark AB har verksamhet på Idögatan 31, Linköping. 

Wilzéns Mark AB gick med vinst (2022)

Wilzéns Mark AB gick med vinst, 3 549 000 kr. Wilzéns Mark AB ökade sin omsättning med 30,74% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 24 anställda, snittlönen har ökat 0,06%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Wilzéns Mark AB:

Bolaget ska utföra mark- och betongentreprenader och med tillhörande försäljning, bedriva åkerirörelse, gräv-, schakt- och entreprenadverksamhet, köpa och försälja grus- och stenmaterial, bedriva uthyrningsverksamhet av entreprenadmaskiner och verktyg, köpa, förvalta och försälja fastigheter, bedriva värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Wilzéns Mark AB

Organisationsnummer:

556841-0095

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Wilzéns Produktion AB

Bolaget registrerat:

2011-02-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43120 - Mark- och grundarbeten

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 013-13 31 44