Hitta.se
Xtream Clean Högtrycksspolning AB
Xtream Clean Högtrycksspolning AB

Xtream Clean Högtrycksspolning AB

i Södertälje

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556922-9338

Om Xtream Clean Högtrycksspolning AB

Vi på Xtream Clean Högtrycksspolning känner stolthet i att alltid leverera till kund. Vi är ett gäng medarbetare som trivs bra tillsammans och det gör att vi levererar det kunden vill ha. Vi har under de åren vi funnits byggt upp stor erfarenhet kring renovering och underhåll av avloppssystem vilket gör att vi idag känner oss väldigt trygga med vår kunskap.

Vi är vana vid att hålla i större projekt och har vi inte kunskapen eller tekniken själva för att lösa ett problem så tar vi hjälp av våra kollegor i branschen. Vi sätter alltid kundens nöjdhet före vår egen affär för att det är på det sättet man bygger en långsiktig relation och får ett välmående företag.

Vi är ett företag som värdesätter mångfald (vi pratar en rad olika språk i vårt företag) och våra medarbetare kommer från stora delar av världen. Hos oss är de personliga egenskaperna viktigast och kunskap och erfarenhet kommer av att medarbetarna utvecklas tillsammans.


Var den första att lämna ett omdöme
för Xtream Clean Högtrycksspolning AB

Karta och andra adresser

Virkesvägen 2, 152 42 Södertälje

Xtream Clean Högtrycksspolning AB har verksamhet på Virkesvägen 2, Södertälje. 

Xtream Clean Högtrycksspolning AB har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Södertäljeskontoret är Xtream Clean Högtrycksspolning AB i Södertälje.

Xtream Clean Högtrycksspolning AB gick med förlust (2022)

Xtream Clean Högtrycksspolning AB gick med förlust, -1 126 000 kr. Xtream Clean Högtrycksspolning AB minskade sin omsättning med -16,08% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Xtream Clean Högtrycksspolning AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att reparation och underhåll av avloppsystem, rengöring och inspektion av avloppssystem, rengöring och klottersanering. Samt därtill liknande uppgifter

Verksamheten ingår i:

Xtream Clean Högtrycksspolning AB

Organisationsnummer:

556922-9338

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2013-02-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43221 - Värme- och sanitetsarbeten

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-160 40 30