Hitta.se

Xxl Sport & Vildmark AB

i Sundsvall

Org.nr. 556685-0623

Stängt

Om Xxl Sport & Vildmark AB

Xxl Sport & Vildmark AB är verksam inom specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar och hade totalt 1 645 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 109 personer sedan 2020 då det jobbade 1 536 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2005. Xxl Sport & Vildmark AB omsatte 3 063 514 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Xxl Sport & Vildmark AB har 2.2 i betyg!

Xxl Sport & Vildmark AB har betygsatts av sex personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.2 /5

6 betyg. 3 kommentarer

Lena H.

för mer än ett år sedan

Mycket besviken på XXL köper sneakers nike för 600 kr och dom håller bara 8 månader och då var det vinter i 5 månader alltså 3månadet har gått i dom. Försäljaren en ung tjej säger säger så här du har sparkat på något och då är det ett hål uppe på skon herregud knappt tittat på dom gjorde försäljaren Frågar sin chef ingen reklamation . Ingen seriös affär 600 kronor förlorar jag.

Li N.

för mer än ett år sedan

Värsta bemötandet någonsin. Var där med min mamma. Fick vänta 1,5 timme för att få hjälp. Sedan då gick folk före i kön genom att hen hade tagit över någon "annans" lapp på golvet. De hade väntat i 10 min. Personalen sa bara åt oss att lugna ner oss och fortsätta vänta. Vadå? De såg att vi var där först. Men nej, vi fortsatte vänta i 30 minuter till. Sedan kommer någon och gör samma sak, går bara förbi och säger att de var före. Personalen som vi hade pratat med innan hjälpte alla andra förutom mig och min mamma. Sjukt skämmigt alltså. Kvinnan som hade stått i 5 minuter och påstod att hon var där före- FICK på riktigt hjälp före. Hon började skälla på oss för att vi ifrågasatte hur det kunde gå till så? Personalen backade inte ett skit. De stod och såg på och bad oss vänta på vår tur. 2 TIMMAR. Tillslut gick vi därifrån, så pinsamt det var alltså. Usch. Men mitt betyg spelar nog inte en sådan stor roll. Ser ju att ni inte har de bästa betygen direkt och att fler upplevt personal som bara sticker och har 0 jävla koll på jobbet. Bara springer runt och hjälper kollegor hit och dit. Kanske ska prioritera kunden före och är man helt hjärndöd kanske man inte ska jobba i butik. Med tanke på att man inte kan få in någon i huvudet som stått där i 2 timmar jämfört med någon som varit där i 5 minuter. :)

Andreas

för mer än ett år sedan

Beställde skridskor på torsdagen under kampanj, på måndag fick jag mail om att skridskorna inte fanns. jag svarar då direkt att om skridskorna inte finns så vill jag inte heller ha slipningen och skydden till de skridskor dom inte kunde leverera. Dagen efter så får jag en klarna-faktura på skridskoskydden som tydligen "var för långt gångna i ordern för att stoppa". Så nu vill XXL att jag ska returnera skydden. Jag fick inga skridskor, men jag fick lite extra jobb.

Karta och andra adresser

Norra Vägen 103, 863 37 Sundsvall

Xxl Sport & Vildmark AB har verksamhet på Norra Vägen 103, Sundsvall. 

Xxl Sport & Vildmark AB har 33 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sundsvallskontoret är Xxl Sport & Vildmark AB i Uppsala.

Xxl Sport & Vildmark AB gick med förlust (2021)

Xxl Sport & Vildmark AB gick med förlust, -1 143 000 kr. Xxl Sport & Vildmark AB ökade sin omsättning med 1,51% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 645 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Xxl Sport & Vildmark AB:

Bolaget ska -direkt eller indirekt genom dotterbolag- äga och driva sport- och fritidsbutiker, förmedla och sälja sport- och fritidsprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Xxl Sport & Vildmark AB

Organisationsnummer:

556685-0623

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

XXL Sport & Villmark AS

VD:

Carl Anders Lindblom

Bolaget registrerat:

2005-09-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47641 - Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-451 36 60