facebook_pixelZalando | hitta.se
Hitta.se

Kundservice

promotion

Stick ut från mängden

Uppgradera till Infosida Deluxe: 2 995 kr/år
Visa upp ditt varumärke
Högre position i sökresultaten
Smidig hantering via företagskonto

Om Zalando

Zalando är verksam inom Klädaffärer


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Zalando har 1,7 i betyg!

Zalando har betygsatts av 25 personer varav 18 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1,7 /5

25 betyg. 18 kommentarer

Mats O.

för en vecka sedan

Vill bara varna för detta företag. Handla någon annan stans. Just saying.

Birgitta K.

för en vecka sedan

Vad sysslar dr med

Frida F.

för en månad sedan

Zalando måste tyvärr ha Sveriges absolut sämsta kundservice. För att göra en extremt lång historia kort: det tog oss två månader att reklamera ett par skor. Det skickades fel fraktsedlar, man blandade ihop min kundbild med en annan, vi fick posta samma par skor två gånger och vi pratade med deras kundservice över 10 gånger och inte nog med att det blev fel flera gånger, de hade inte ens ett trevligt bemötande vilket är A och O om man gjort fel.. Gav dem efter många om och men en ny chans: beställde ett set med byxor och tröja: de skickade bara tröjan och när jag mailade kundservice får jag som svar ”vi kan tyvärr inte skicka byxorna, vi betalar tillbaka 50%” jag köpte ett SET, inte en tröja, vad ska jag med tröjan till om jag inte får byxorna som hör till?! Alltså, de gör fel hela tiden och korrigerar det inte ens och ger bland det sämsta kundbemötande jag någonsin varit med om. Pinsamt att år 2021 leverera så pass låg nivå av service.

Emil Å.

för mer än 6 månader sedan

Helt ofattbart dålig kundservice! Betala för 5 par skor fick 4. Orderbekräftelsen sa 5 par, vid leverans stod det 4 även att jag betalt för 5. Kundtjänst hade ingen befogenhet att hjälpa mig utan kunde bara sätta tillbaka pengarna så att jag fick göra om processen igen. Kasst!

Mats O.

för mer än 6 månader sedan

1. Paketet kom inte utlovad tid utan veckan efter. 2. Jag fick det till postlådan o inte till den betalda hemleveransen. 3. Det stod ett belopp med paketet som inte stämde utan jag skulle betala för hemleveransen... 4. När man anger bankgiro kommer inte meddelanderutan upp och den ska man INTE använda står det i påminnelsemejlet. Kontaktar banken som säger att det bankgirot har OCR...och då går det inte att betala. Vilket Kalla Anka företag. ALDRIG mer.

Lumnije K.

för mer än 6 månader sedan

Hemsk.De skickar faktura med påminnelse fast man har betalat den.

Lisbeth A.

för mer än ett år sedan

dålig info om faktura, kom bara en påminnelse/krav när jag betalt kom ytterligare ett krav med hot om inkasso

Anonym

för mer än ett år sedan

Så att man Ken se deras öppettider !! !!

Rebecca N.

för mer än ett år sedan

Otroligt tråkigt och fyrkantigt bemötande trots att de gjort fel. Lever på att de är så stora att de kan skita i vad en liten konsument tycker. Mycket tråkig attityd och ingen möjlighet att göra en rättvis reklamation. Vägrar erkänna att samtal som kan bevisa det vi sagt har spelats in trots att de börjar samtalet med att alla samtal spelas in i utbildningssyfte.

Beatrice K.

för mer än ett år sedan

Ett par dyra Diesel skor går sönder i sömmen inom 14 dagar . Returnerar dessa , varpå det tar lång tid innan fakturan justeras. Betalar justerad faktura , och får trots detta 2 påminnelser med påminnelseavgift! Svarar inte på mejlen jag skickar. Ringer ett kontakt nummer som jag till slut hittar på hitta.se där personen som svarar verkar oengagerad i att återskapa förtroendet. Generellt :Urusel service! Var försiktig !

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-79 40 46