facebook_pixelTeleskopvägen 3 Örebro Län, Lindesberg - hitta.se

Teleskopvägen 3

711 35 Lindesberg, Lindesberg Örebro Län

Adress i Lindesberg i Lindesberg i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Teleskopvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1977

På adressen finns en villa byggd 1977. Huset är 117 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lindesberg.

Bolån i Lindesberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lindesberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Lindesberg

Tomten är ca 841 kvadratmeter

Tomten, STADSSKOGEN 4:12, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STADSSKOGEN 4:12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lindesberg

Människorna i Lindesberg

Människorna i Lindesberg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Lindesberg bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Lindesbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 122 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 286 299 kronor i lån.

-4%

Här i Lindesberg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Teleskopvägen 3 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,30% (0,65)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,1% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 4 objekt till salu i Lindesberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

462 meter från adressen ligger Stadsskogens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Bergsmansgatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns 37:an Café & Godisbutik i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (388 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (55 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lindesberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:40

En singelolycka bil i diket

En bil har voltat på LV815 vid Kägleborg och en person i bilen. Oklart om det är några personskador. Ambulans och räddningstjänst till platsen. Vid kontroll så visade det sig att föraren var alkoholpåverkad.

Trafikolycka, singel

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:52

Singelolycka en person misstänks för rattfylleri

En person har kört av vägen och polispatrull på plats utför ett alkoholtest på platsen. Personen blåser positivt och misstänks för rattfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 12:31

Frontalkrock mellan lastbil och personbil på Rv50 norr om södra infarten till Lindesberg.

Skadeläget för de inblandade är oklart. Polis har just anlänt till olycksplatsen. UPPDATERING KL 12:24 Enligt polispatrullen på plats har ingen av de inblandade skadats i samband med olyckan. Det är f.n. totalstopp för trafik förbi olycksplatsen. NY UPPDATERING KL 13:15. Trafiken flyter nu på som normalt förbi olycksplatsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeLindesberg

Brott jämfört med riket