Hitta.se
Asian Soul Spa & Friskvård
Asian Soul Spa & Friskvård

Asian Soul Spa & Friskvård

i Uppsala

CheckboxVerifierat

Salongen

Direkt

Stängt

Besöksadress

Svartbäcksgatan 73
753 33 Uppsala

Om Asian Soul Spa & Friskvård

Varmt välkomna till Asian Soul Spa & Friskvård i Uppsala - Massören för Dig med värk & sveda eller för en avkopplande stund i vardagen!

Att hitta den perfekta balansen mellan kropp och själ kan vara en utmaning i våra stressiga liv. Fantastiska spabehandlingar och paket kan vara lösningen för att uppnå inre harmoni och välmående. Dessa behandlingar är särskilt utformade för att erbjuda en kombination av avslappning, förnyelse och njutning för sina gäster. Detta inkluderar en rad olika behandlingar såsom massage, kroppsskrubb, aromaterapi och bastu sessioner, som ger en komplett helhetsupplevelse för både kropp och sinne. Vi lägger stor vikt vid förstklassiga tjänster och behandlingar, med ett brett utbud av 100% rena eteriska oljor och unika dofter från Asian Soul Spa. Vi strävar efter att skapa balans i kroppen, både fysiskt och andligt.

Boka din tid genom BokaDirekt, besök våra sociala medier och hemsida eller ring oss direkt för kontakt. Kom ihåg - 10% gäller på samtliga behandlingar för Uppsalas hjältar inom blåljusyrkena!


5.0
4 omdömen
M

Mikael U.

för mer än 6 månader sedan

Jättenöjd utav massage av Grace. Duktig och proffsig. Kommer garanterat tillbaka.

M

Mikael U.

för mer än 6 månader sedan

Väldigt bra massage utav Grace i en lugn och avslappnad miljö. Grace ger all sin tid åt kunden. Sen är den nya fräscha bastun ett plus.

J

Jörgen O.

för mer än 6 månader sedan

Kunnig personal, rena och fräscha lokaler, hög service grad och gratis parkering

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Telefonformat för 018-14 10 08

Mobilformat för 073-320 07 60