facebook_pixelBörjessons Guld & Konsthandel AB - Västra Hamngatan 15, Göteborg | hitta.se
Hitta.se

Om Börjessons Guld & Konsthandel AB

Från 30-talets konsthandel till vad vi är idag - Börjessons konsthandel etablerades 1931, och vi finns kvar i samma lokaler nu som då.

Vi är i grund och botten en konsthandel men idag är det secondhand-/vintagesmycken som dominerar i butiken. Vår affärsidé är att sälja och köpa nya och begagnade guldsmycken och juveler till Göteborgs bästa priser!

Vi säljer smycken och ädelstenar till halva rekommenderade nypriset hos juvelerare. Vi säljer också vackra saker såsom silverbestick, silverljusstakar mm. Välkommen!

Börjessons Guld & Konsthandel AB har 4.3 i betyg!

Börjessons Guld & Konsthandel AB har betygsatts av tolv personer varav tolv även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.3 /5

12 betyg. 12 kommentarer

Julia W.

för 2 månader sedan

En toppen butik med stort utbud. Personalen är både trevliga och kunniga. Kommer helt klart handla här igen!

Fredrik K.

för 2 månader sedan

Fina och originella föremål och trevlig personal. Rekommenderas varmt!

Willer H.

för 2 månader sedan

Riktigt bra service. Väldigt mysig butik och bra urval. Hög kvalité på grejerna.

Erik L.

för 2 månader sedan

Mycket trevlig personal som tog väl hand om mig när jag besökte dom. Stort urval av både klockar och smycken som håller hög kvalité.

Theresia Z.

för 2 månader sedan

Jag har varit en stamkund länge, och man blir alltid otroligt väl bemött av den trevliga personalen. Smyckena är unika och det finns något för alla. Finns inget annat än att starkt rekommendera denna butik, både till service, kvalitet och pris. Allt är i toppklass!

Emma N.

för 2 månader sedan

Fin butik och väldigt mysig atmosfär. Personalen var engagerad och tog verkligen tid till att göra både mig och de övriga kunderna som var inne samtidigt nöjda.

Maria Å.

för 2 månader sedan

Fin butik med brett utbud av både vintagesmycken och klockor. Personalen var väldigt hjälpsam och trevlig. Kommer absolut komma tillbaka fler gånger!

Filip W.

för 2 månader sedan

Sålde en Omega klocka och köpte en second hand kedja. Brett utbud utav begagnade smycken och klockor. Proffsigt bemötande och trevlig personal.

Morgaine F.

för 3 månader sedan

Kundservicen var på topp och smycket blev otroligt uppskattat! Ägaren la ner mycket tid för att hjälpa mig hitta de bästa guldörhängen till en morsdagpresent. Man hittar alltid speciella och originella smycken till bra priser tycker jag och väldigt bra bemötande av en kunnig personal. /Ny stamkund

Företaget svarar

Per O.

Tack för din positiva feedback och välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Per

Jerry

för mer än ett år sedan

Sålde en guldtacka till dem i juli 2019 ocirkulerad 1 ounce. Som kvinnlig personal var osäker på då den var stämplad med 23k . Fick sämre pris p.g.a det först lovades på telefon 11800:- sedan fick jag endast 11200:- . I efterhand fick jag av andra kunnigare inom guld branschen veta att guldsmed ej kunde stämpla högre än 23k då den värderades. Annat 18k guld jag hade till salu föreslogs pris att köpa av dem långt under marknadspris. Mitt råd är Undvik denna butik. oseriös

Karta och andra adresser

Västra Hamngatan 15, 411 17 Göteborg

Börjessons Guld & Konsthandel AB har verksamhet på Västra Hamngatan 15, Göteborg. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-13 31 77