Hitta.se
Barlington Consulting AB - Juridiska byråer, Redovisning och bokföring, Ekonomi och redovisning
Barlington Consulting AB

Barlington Consulting AB

i Malmö

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559448-3454

Stängt

Om Barlington Consulting AB

Vår utgångspunkt är att klienten är vårt självklara fokus och att våra tjänster alltid ska hålla hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Hög servicegrad och strikt sekretess är en självklarhet. Byrån är en sammanslagning av två företag för ökad konkurrenskraft . Medarbetarna har olika yrkeserfarenheter, till exempel som domare i förvaltningsdomstol, partner hos en av världens största revisions- och konsultfirmor, banktjänsteman i ledande befattningar, redovisningskonsulter, ekonomer och IT-tekniker. Även omfattande erfarenhet finns i internationella frågor. Genom att anlita välrenommerade samarbetspartners vid mer omfattande uppdrag kombineras det lilla företagets fördelar med det större företagets resurser. Vår målgrupp är ägarledda småföretag.

Förutom erfarenhet och kompetens är grunden för ett genuint arbete naturligtvis tillgången till effektiva arbetsredskap. Vi använder Visma Spcs:s kompletta byråpaket och även program från Fortnox.


Var den första att lämna ett omdöme
för Barlington Consulting AB

Karta och andra adresser

S:t Johannesgatan 2 4:e vån, 211 46 Malmö

Barlington Consulting AB har verksamhet på S:t Johannesgatan 2 4:e vån, Malmö. 

Barlington Consulting AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Barlington Consulting AB i Helsingborg.

Barlington Consulting AB

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Barlington Consulting AB:

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att erbjuda bokförings-, redovisnings- och administrationstjänster för mindre företag samt rådgivning inom områdena skatter, affärsjuridik, riskanalys, compliance, finans samt företags- och fastighetsöverlåtelser, såväl nationellt som internationellt samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Barlington Consulting AB

Organisationsnummer:

559448-3454

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2023-09-13

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

69201 - Redovisning och bokföring

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 076-868 00 51