Hitta.se
Bengtsforshus AB

Bengtsforshus AB

i Bengtsfors

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556518-1525

Besök

Om Bengtsforshus AB

Bengtsforshus är det kommunala bostadsföretaget i Bengtsfors kommun. Vi är ett av landets 320 SABO-företag, vilket innebär bra bostäder med hyresrätt och nära till service från bovärdar och administrativ personal. Företaget förvaltar ca 850 lägenheter fördelade på sex tätorter. Vi finns i orterna Bengtsfors, Billingsfors, Bäckefors, Dals-Långed, Gustavsfors och Skåpafors.

Välkommen att kontakta oss!

Vad tycker du om Bengtsforshus AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Källebergsgatan 1A, 666 30 Bengtsfors

Bengtsforshus AB har verksamhet på Källebergsgatan 1A, Bengtsfors. 

Bengtsforshus AB gick med förlust (2022)

Bengtsforshus AB gick med förlust, -770 000 kr. Bengtsforshus AB ökade sin omsättning med 1,85% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 12 anställda, snittlönen har ökat 0,11%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Bengtsforshus AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Bengtsfors kommun förvärva, äga, bebygga, förvalta, förädla och försälja fastigheter och tomträtter med bostadslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar samt även lokaler i de fall lokalerna utgör en mindre del av dessa fastigheter, används för kommunal verksamhet eller kommersiella lokaler som har ett tydligt samband med den övriga verksamheten. Nyproduktion ska bidra till att skapa en bra blandning av bostäder, för att möte behovet för människor i olika livssituationer. Inom samtliga verksamheter arbeta för en god miljö och säkerhet. Bolaget ska bedriva sin verksamhet så att ägarens avkastningskrav uppnås. Bolaget ska i allmännyttigt syfte och med iakttagande av kommunallagens lokaliseringsprincip främja bostadsförsörjningen i Bengtsfors kommun. Bolaget ska erbjuda hyresgästerna möjlighet till boendeinflytande och inflytande i bolaget. Bengtsforshus AB ska erbjuda bra bostäder till rimliga priser i en stimulerande och trygg miljö inom långsiktigt hållbara ramar. Boende- och bebyggelsemiljö som utformas ska bidra till jämlika och värdiga levnadsförhållanden och särskilt främja en god uppväxt för barn och ungdomar. Bolaget ska vara kommunens främsta instrument för en social bostadspolitik och verka i enlighet med de riktlinjer för bostadsförsörjningen i Bengtsfors kommun som fullmäktige beslutar om. Verksamheten ska bedrivas enligt affärsmässiga principer inom ramen för rådande kommunalrättsliga begränsningar såsom lokaliseringsprincipen.

Verksamheten ingår i:

Bengtsforshus AB

Organisationsnummer:

556518-1525

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Bengtsfors Kommun

VD:

Eva Pernilla Hallin

Bolaget registrerat:

1996-02-05

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på