facebook_pixelKlockebacken 6A Blekinge Län, Nättraby - hitta.se
Hitta.se

Klockebacken 6A

373 31 Nättraby, Karlskrona Blekinge Län

Adress i Nättraby i Nättraby i Blekinge Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Klockebacken 6A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Klockebacken 6A är ett flerfamiljshus.

Bolån i Nättraby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nättraby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nättraby

Tomten är ca 5776 kvadratmeter

Tomten, ÖSTRA NÄTTRABY 2:29, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖSTRA NÄTTRABY 2:29 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Nättraby

Människorna i Nättraby

Människorna i Nättraby

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Nättraby bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Karlskronas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 36 246 kr, vilket är 34% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 033 797 kronor i lån.

+34%

Här i Karlskrona betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Klockebacken 6A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,10% (0,45)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,532% (0,36)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

M+33%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 279 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 65 objekt till salu i Nättraby

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

334 meter från adressen ligger Havgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Nättran på Havgårdsvägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nättraby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat söndagen den 17 januari kl 03:48

Rv27, mellan Hallabro och Backaryd. En personbil ligger på sidan.

En personbil ligger på sidan efter en trafikolycka på riksväg 27 mellan Hallabro och Backaryd. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. Olyckan har inträffat på södergående körbana. Fyra personer är involverade i olyckan, skadeläget är just nu okänt. Uppdatering kl. 17.19: Fem, inte fyra personer är involverade i olyckan. En av personerna är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen uppgift om personens skadeläge. Personbilen ska bärgas och bärgare är beställd. Polis är kvar på olycksplatsen i väntan på bärgaren.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 08:24

Personbil kör av vägen, Eringsboda.

En singelolycka inträffar på Ronnebyvägen där en personbil kör av vägen. Bilen måste bärgas från platsen men det är okänt om någon kommit till skada.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 08:09

Trafikolycka på E22 vid Fågelmara.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på väg till olycksplatsen. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en kollision mellan personbil och skogsmaskin. Olyckan har inträffat i södergående riktning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
228%
SverigeNättraby

Brott jämfört med riket