Hitta.se

Bolsabacksvägen 44

294 94 Sölvesborg, Sölvesborg Blekinge län

Adress i Listerlandet i Sölvesborg i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bolsabacksvägen 44.

Hitta hit

En villa byggd 1929

På adressen finns en villa byggd 1929. Huset är 114 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Sölvesborg.

Bolån i Sölvesborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sölvesborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2022) för ett bolån bundet på 1 år: 2,38%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 2,41% (maj 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 1 års bunden ränta på 2,38% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 595 992 kronor och den första avbetalningen är 3 650 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Sölvesborg

Tomt på ca 26563 kvadratmeter

Tomten, HOSABY 15:9, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOSABY 15:9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bolsabacksvägen 44

Boendemiljön i Bolsabacksvägen 44

Bolsabacksvägen 44 ligger i Sölvesborg

I området kring Bolsabacksvägen 44 bor många i villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1930- och 2000-talet.

Vårdcentraler och apotek i närheten av Bolsabacksvägen 44

Det finns inga vårdcentraler eller apotek inom 6km avstånd från Bolsabacksvägen 44.

Människorna i Bolsabacksvägen 44

Människorna i Bolsabacksvägen 44

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Bolsabacksvägen 44 har 0% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 8% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (21%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I Listerlandet är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 722 kr, vilket är -17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 4 829 634 kr i lån.

-16%

Här i Sölvesborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,27% (0,62)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,702% (0,53)

Låg medelålder i området

Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Sölvesborgs kommun (51 år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen.

Sverigedemokraterna är ovanligt starka i Listerlandet

I valdistriktet röstar man borgerligt. Sverigedemokraterna får 102% fler röster än riksgenomsnittet. Sverigedemokraterna är största parti med 35.4% av rösterna.

SD+102%

Bostadsmarknaden i Listerlandet

Just nu finns 9 objekt till salu i Hällevik

Fordonsmarknaden nära Sölvesborg

Fordonsfakta för Sölvesborg

I närheten av Sölvesborg finns det just nu totalt 117 bilar till salu, varav 9 hybridbilar och 64 dieselbilarwayke.se

 • Ikon

  Vanligaste biltypen i Sölvesborg?
  De flesta i Sölvesborg är intresserade av att köra en Kombi.

 • Ikon

  Vilket märke rattas mest i Sölvesborg?
  Volvo är det vanligaste att köra i Sölvesborg.

 • Ikon

  Vilken färg på bilen är vanligast i Sölvesborg?
  För att passa in i Sölvesborg ska du köra en vit bil.

Elbilar till salu nära Sölvesborg

I området finns det 6 elbilar till salu. Se alla här

Begagnade bilar nära Sölvesborg

Wayke Logga

I området finns det 117 begagnade bilar till salu. Se alla här

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

2 443 meter från adressen ligger Skönabäcks förskola.

Närmaste grundskola är Havelidens skola (2 213 meter), som är en kommunal skola med ca 137 elever i årskurserna 1-6. Här har 92 av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (731 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bolsabacksvägen 44

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Bedrägeri

Rapporterat onsdagen den 22 juni kl 17:46

Åldringsbrott, Mjällby

En kvinna i 90-årsåldern har under eftermiddagen blivit kontaktad av en person på telefon som övertalat henne att lämna ut sitt bankkort och sin kord. En man har sedan kommit och hämtat hennes bankkort och kod. Händelsen utreds som ett bedrägeri. Polisen ser ofta att det sker flera liknande brott i ett geografiskt nära område och uppmanar därför till extra försöktighet. Polisen vill påminna om följande: Lämna aldrig ut kortuppgifter, koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Kortuppgifter och koder är nycklar till dina pengar. Använd aldrig din bankdosa eller bank-id på uppmaning av någon som kontaktar dig. Ingen seriös aktör skulle be dig om det per telefon. Skaffa gärna en nummerpresentation till din telefon och var kritisk om någon ringer och utger sig för att vara en släkting eller en avlägsen bekant som vill låna pengar. Om någon du inte känner ringer och du blir osäker, lägg på luren eller be att få ringa tillbaka på ett nummer som du själv tar reda på. Det gäller oavsett om personen säger sig vara en nära släkting eller från banken, ett företag eller en myndighet. Lita inte på den som kontaktar dig bara för att den har personliga uppgifter om dig. Bedragare kan hitta information på nätet för att lura dig. Om du drabbas av eller misstänker bedrägeri, kontakta din bank omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 18 juni kl 12:34

MC-olycka, Asarum.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Graneforsvägen i Asarum med anledning av en MC-olycka. En man, med en passagerare baktill, kör ner i ett dike. Passageraren förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 16 juni kl 23:54

Två personbilar i olycka, Näsum.

Larm inkommer om en olycka mellan två personbilar på LV116 mellan Bromölla och Näsum. En av bilarna har börjat brinna i samband med olyckan. Oklart skadeläge på drabbade personer. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Uppdatering: En person är skadad. Branden har spridit sig till vegetationen i området. Uppdatering fredag 07.30 : En kvinna i 30-årsåldern, tillika en av bilförarna, förs till sjukhus med livshotande skador. Den andra bilföraren, även hon en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Hon förs till sjukhus för kontroll av lindriga skador. Olyckan beskrivs som en frontalkrock. Inga andra personer har varit inblandade i händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeBolsabacksvägen 44

Brott jämfört med riket