facebook_pixelBolsabacksvägen 44 Blekinge län, Sölvesborg - hitta.se
Hitta.se

Bolsabacksvägen 44

294 94 Sölvesborg, Sölvesborg Blekinge län

Adress i Listerlandet i Sölvesborg i Blekinge län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bolsabacksvägen 44.

Hitta hit

En villa byggd 1929

På adressen finns en villa byggd 1929. Huset är 114 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Listerlandet.

Bolån i Sölvesborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sölvesborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sölvesborg

Tomten är ca 26563 kvadratmeter

Tomten, HOSABY 15:9, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOSABY 15:9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Listerlandet

Boendemiljön i Listerlandet

Området kring Bolsabacksvägen 44 består till 28% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1930- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Mjällby församling
Skogshagen
Mjällby
Strandvallen

Människorna i Listerlandet

Människorna i Listerlandet

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Listerlandet bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Sölvesborgs kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 30% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 722 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 4 829 634 kronor i lån.

-16%

Här i Sölvesborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bolsabacksvägen 44 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,27% (0,62)

11,19% (-0,09)

0,242% (0,00)

Summa

33,702% (0,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 35,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 102% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+102%

Bostadsmarknaden i Listerlandet

i Listerlandet pågår och planeras det för 50 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 9 objekt till salu i Hällevik

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

1 878 meter från adressen ligger Kulingens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Matöppet på Strandvägen 11.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (731 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Listerlandet

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Anträffad död

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 01:17

Försvunnen man anträffad avliden, Levrasjön.

Den man som försvann vid Levrasjön den 10 februari har idag anträffats avliden. Anträffandet gjordes av Sjöpolisen. Inget brott misstänks i samband med dödsfallet. Anhöriga är underrättade.

Brand

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 08:25

Centralt. Det brinner i ett kedjehus.

Det brinner i ett kedjehus på Christopher Schrödersgatan i Karlshamn. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till adressen. Räddningstjänsten har påbörjat sin insats, det är just nu okänt om någon person kommit till skada. Händelsen är en räddningsinsats som just nu leds av räddningstjänsten. Polisen är på plats för att bistå räddningsledningen och för att, när räddningsinsatsen är avslutad, utreda om ett brott kan misstänkas ligga bakom branden. Uppdatering kl. 20.23: Ingen person befann sig i byggnaden när branden bröt ut. Branden har eventuellt startat i en pelletspanna. Uppdatering kl. 20.46: Polisen misstänker i sammanhanget inget brott.

Rån

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 11:23

Butiksrån på Tians väg.

En butik på Tians väg har utsatts för ett rån. Vid rånet hotade två maskerade gärningsmän personalen med kniv och tvingade till sig kontanter och tobaksvaror. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med rånet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
13%
SverigeListerlandet

Brott jämfört med riket