facebook_pixelConsensus Asset Management AB (publ) - Lilla Varvsgatan 14, Malmö | hitta.se
Hitta.se

Om Consensus Asset Management AB (publ)

Consensus Asset Management AB (publ) är verksam inom verksamhet utförd av värdepappers- och varumäklare och hade totalt 27 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2018 då det jobbade 26 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1994. Consensus Asset Management AB (publ) omsatte 71 917 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Vad tycker du om Consensus Asset Management AB (publ)?

Skriv ett omdöme

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Lilla Varvsgatan 14, 211 15 Malmö

Consensus Asset Management AB (publ) har verksamhet på Lilla Varvsgatan 14, Malmö. 

Consensus Asset Management AB (publ) har 6 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är ACI Sweden i Malmö.

Consensus Asset Management AB (publ) gick med vinst (2019)

Consensus Asset Management AB (publ) gick med vinst, 11 544 000 kr. Consensus Asset Management AB (publ) ökade sin omsättning med 19,57% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 27 anställda, snittlönen har ökat 0,3%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Consensus Asset Management AB (publ):

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, som värdpappersbolag, i enlighet med lagen 2007:528 om värdepappersmarknaden (VML) bedriva: 1. Mottagande och vidarebefodran av order i fråga om ett eller flera finansiella instrument. 2. Utförande av order avseende finansiella instrument på kunders uppdrag. 3. Diskretionär portföljförvaltning avseende finansiella instrument. 4. Investeringsrådgivning till kund avseende finansiella instrument 5. Placering av finansiella instrument utan fast åtagande. 6. Förvaring av finansiella instrument för kunders räkning och mottagande av medel med redovisningsskyldighet. 7. Kreditgivning för att kund, genom bolaget, skall kunna genomföra en transaktion i ett eller flera finansiella instrumnet. 8. Rådgivning till företag om kapitalstruktur, företagsstrategi och liknande frågor samt rådgivning och utförande av tjänster vid fusioner och företagsuppköp. 9. Utarbetande och spridande av investerings- och finansanalyser samt andra former av allmänna rekommendationer rörande handel med finansiella instrument. 10. Utförande av tjänster i samband med garantigivning avseende finansiella instrument. 11. Förande av aktiebok för kunds räkning. 12. Agerande som försäkringsförmedlare. Bedrivande av annan verksamhet som är förenligt med VML efter erforderligt tillstånd i varje särskilt fall.

Verksamheten ingår i:

Consensus Asset Management AB (publ)

Organisationsnummer:

556474-6518

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Robert Patrik Mikael Soko

Bolaget registrerat:

1994-02-12

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

66120 - Verksamhet utförd av värdepappers- och varumäklare

Olika telefonformat

Telefonformat för 040-622 96 50