Hitta.se

Coop Alingsås

i Alingsås

Org.nr. 556981-3172

Stängt
Högtider kan påverka öppettiderna

Besök

Om Coop Alingsås

Coop Alingsås är verksam inom livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad och hade totalt 2 327 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 13 personer sedan 2021 då det jobbade 2 314 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2014. Coop Alingsås omsatte 9 130 873 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

5.0
1 omdömen
R

Rolf H.

för mer än ett år sedan

Hej COOP Alingsås Ni är så himla trevliga och hjälpsamma, man möts av leenden och personal som släpper allt dom har och visar runt i hyllorna. Så idag (29 april vid 11 tiden) när jag kom till förbutiken, fick jag ett bemötande eller rätt sagt inget bemötande utan behandlades som luft. Mitt under mitt ärende börjar expediten att prata i telefon, som hon efteråt sade var viktigare än att betjäna kund. Kan så vara, men då förväntar jag mig ett ”ursäkta, jag måste ta det här” och inte bara att gå över till telefonsamtalet utan att titta på mig. Jag visste inte vem hon pratade med, med mig eller telefon, eftersom vi hade vissa svårigheter att förstå varandra från början. Om personen går på inskolning vill jag bara skicka med att det är bra att ge kunden en blick som var god vänta lite eller liknande kontakt - och kontakt över huvud taget. När jag kom tillbaka efter att ställt in varorna i bilen under tiden hon pratade, ville hon inte expediera mig utan överlät till en kollega som alla andra på COOP var jättevänlig. Spontant känner jag att jag inte anlitar förbutiken mer med risk att möta samma person och det kan också leda till att jag inte handlar alls på COOP. Så kan det gå när en länk är svag i kedjan. Vänliga hälsningar Rolf Hedberg 0705 549005

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Kungegårdsgatan 1M, 441 57 Alingsås

  Coop Alingsås har verksamhet på Kungegårdsgatan 1M, Alingsås. 

  Coop Alingsås har 201 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Alingsåskontoret är Coop Väst AB - Coop Kongahälla i Kungälv.

  Coop Alingsås gick med förlust (2022)

  Coop Alingsås gick med förlust, -104 462 000 kr. Coop Alingsås ökade sin omsättning med 2,89% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 327 anställda, snittlönen har ökat 0%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Coop Väst AB:

  Bolaget ska bedriva detalj- och partihandelsverksamhet huvudsakligen inom dagligvarusektorn samt därmed förenlig verksamhet. Därtill ska bolaget förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Coop Väst AB

  Organisationsnummer:

  556981-3172

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Coop Väst Ekonomisk förening

  VD:

  Bo Ronnie Michael Wångdahl

  Bolaget registrerat:

  2014-09-04

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  47112 - Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 0322-63 93 97