Hitta.se

Dhl Freight (sweden) AB

i Östersund

Org.nr. 556103-0437

Stängt

Besök

Om Dhl Freight (sweden) AB

Dhl Freight (sweden) AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 481 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 27 personer sedan 2021 då det jobbade 2 454 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Dhl Freight (sweden) AB omsatte 9 464 527 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Dhl Freight (sweden) AB har 1.5 i betyg!

Dhl Freight (sweden) AB har betygsatts av 23 personer varav 18 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.5 /5

23 betyg. 18 kommentarer

Martin L.

för mer än 6 månader sedan

Har bokat hämtning av viktigt packet. DHL dök upp på fastigheten bredvid 10m bort. Vände och försvann. Ringde suport som fick tag på föraren. Han vägrade att vända. ingen som hämtat paketet. Jag sitter med kostnader pga sen leverans. Oseriöst och värdelöst DHL! Aldrig mer DHL….

Martin R.

för mer än ett år sedan

Ej kundorienterade medarbetare som kör ut gods i Östersund. Åtminstone en av dom som skulle leverera ventilationsprodukter till en förskola i Lugnvik. Fel adress var angiven, Men trots att en person tipsade om att det är nog 300 m längre bort så beslutade chauffören att dit skulle han inte åka, tog istället godset tillbaka till sin terminal. Sedan gick godset tillbaka till leverantören. Vi har ju faktiskt telefon, alla här på jobbet. GK Ventilation

Desiree

för mer än ett år sedan

Mitt paket fastnade i Helsingborg och kom aldrig till mig. Efter en månad kontaktade jag DHL och frågade vad som hänt, de visste inte. Jag fick då uppgift att kontakta Panduro som skickade ett nytt paket med Postnord. Det fick jag inom rimlig tid.

Terje L.

för mer än ett år sedan

Upplever det som helt fantastiskt att försändelser kan transporteras Sthlm-Östersund på knappt ett dygn, men att sedan få det från terminalen i Östersund till ombudet är nu i uppe i 7 dagars tid och fortfarande inget paket. Skäms på er

Martin R.

för mer än ett år sedan

Det skulle se bättre ut om skåpbilar med DHL på sidorna respekterade stopp-plikten i Ås-korset. Detta hände 2021-11-05 kl 0952 Martin Robrandt

Georgios E.

för mer än ett år sedan

Per definition slarvigt och lättjefull. Inte förstå gång heller. Hoppas att DHL kan hitta bättre personal. Jag skriver säkert en avvikelse.

Daniel A.

för mer än ett år sedan

Ständigt sena leveranser är standard. De senaste gångerna har chaufförerna dock överträffat sig själva genom att ringa och fråga om det går att lämna försändelserna hos något ombud trots att det är betalt för utkörning till dörr. Att anlita DHL är sedan tidigare ett lotteri, men nu verkar man ha fokuserat helhjärtat på att slippa sina uppdrag.

Pernilla A.

för mer än ett år sedan

Telefonnummer som visas är borttaget utan vidare hänvisning. Frågade på terminalen och blev hänvisad till växeln för vidarekoppling till dem 0771-345345 är numret. Annars trevligt bemötande och hjälpsamma vid terminalen.

Nilssons

för mer än ett år sedan

Går inte ringa, finns flera nummer men går inte att nå någon att prata med.

Hans J.

för mer än ett år sedan

Svarar inte i telefon. Byt ut hela ledningen i företaget. 2020 och ingen svarar.

Karta och andra adresser

Trådvägen 6, 831 52 Östersund

Dhl Freight (sweden) AB har verksamhet på Trådvägen 6, Östersund. 

Dhl Freight (sweden) AB har 41 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Östersundskontoret är Dhl Freight i Sundsvall.

Dhl Freight (sweden) AB gick med vinst (2022)

Dhl Freight (sweden) AB gick med vinst, 411 556 000 kr. Dhl Freight (sweden) AB ökade sin omsättning med 9,9% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 481 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Dhl Freight (sweden) AB:

Bolaget skall bedriva speditions-, transport- och åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dhl Freight (sweden) AB

Organisationsnummer:

556103-0437

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

DHL Nordic AB

VD:

Robert Kenth Zander

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Olika telefonformat

Telefonformat för 063-665 11 70