facebook_pixel
Hitta.se
Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB - Jurister

Fredrik

Växeln

Fastnummer

Grev Turegatan 7 Karta
Artillerigatan 51 Karta

Leveransadress

Box 4027
102 61 Stockholm

Om Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB

Rättsakuten finns för dig när du verkligen behöver det och hjälper dig att lösa dina juridiska problem. Vi är experter på tvistelösning oavsett om det handlar om att skriva ett avtal eller om vi ska föra din talan i domstol. Vi anpassar alltid vårt arbete efter dig och ditt ärende.

Vi arbetar snabbt och är vana att vara tillgängliga och hantera kriser på obekväma tider. Vår beredskap att rycka ut och hjälpa till är mycket hög och vi räds inte att ta konflikter och hjälpa dig med kort varsel. Du kommer att stå i centrum för vår uppmärksamhet tills vi har ärendet under kontroll. Vi har inte akuten i namnet för intet.

Vi arbetar även förebyggande med riskminimering och planering för att maximera intäkter. Rättsakuten har omfattande erfarenhet av att göra affärer i Sverige och utomlands och har forskarerfarenhet i företagsekonomi


Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB har 4,9 i betyg!

Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB har betygsatts av 13 personer varav tolv även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,9 /5

13 betyg. 12 kommentarer

Michael M.

för 3 veckor sedan

Fredrik är en guld jurist han hjälpte oss ett litet företag att fortsätta vara kvar i marknaden. Han rekommenderas

Lars S.

för 5 månader sedan

Snabb och smidig rådgivning

Roger N.

för 5 månader sedan

En väldigt bra och engagerad i högsta klass som ja kan rekommendera

Rickard A.

för 5 månader sedan

Superbra bemötande, tydlig och rak kommunikation och ett proffs i alla avseenden. Supernöjd med den hjälp jag fick. Rekommenderar varmt alla i behov av juridisk hjälp att anlita Fredrik på rättsakuten.

Anette M.

för 6 månader sedan

Rekommenderar Fredrik Jörgensen i Rättsakuten som gör ett professionellt jobb och är mycket bra.Mvh Anette Mattsson

Tore G.

för 6 månader sedan

Fredriks rådighet bidrog i högsta grad till att jag kunde komma helskinnad ur en tvist om ett avtal. Stort tack även för ett trevligt och proffsigt bemötande.

Andreas J.

för 6 månader sedan

Vi anlitade Jur.Kand. Peter som ombud i vårt rättsfall och kan varmt rekommendera honom till de som söker efter ombud som besitter ärlighet, kompetens samt drivkraft. Dessutom har Peter naturvetenskaplig bakgrund och förstår sig på vetenskaplig metod och bevisvärdering vilket annars framstår som sällsynt bland jurister.

Marcus C.

för mer än 6 månader sedan

Första gången folk hamnar i en rättsprocess brukar dom tro att det handlar om att det ska bli rättvisa. Efter ett par processer har jag lärt mig att rättssystemet är lite som en maskin, där var sidas advokat har lite spakar dom kan dra i och domaren ser till att maskinen funkar enligt manualen. Sen puttrar maskinen på och ut kommer ett resultat, som tyvärr kan ha väldigt lite med vad som egentligen hänt i verkligheten att göra, och om det är rättvist eller ej är inte så viktigt. Det viktiga är att maskinen skötts enligt regelverket. En god advokat är därför extremt viktigt för utfallet! Mot bakgrund av detta kan jag varmt rekommendera Peter Dittmer och rättsakuten. Mycket proffsig, flexibel och personlig service samt en god förståelse för vilken typ av information/argument som är relevanta för utfallet.

Pernilla G.

för mer än 6 månader sedan

Jag kontaktade Rättsakuten för hjälp i ett tvistemål. Det handlade för mig om mycket pengar. Jag sökte på nätet och såg att Rättsakuten fått väldigt bra recensioner och valde att anlita dem. Jag fick proffsig stöttning genom hela processen och avtalade ett fast pris. Tvisten gjordes upp i en förlikning och jag slapp betala hela summan som jag annars hade riskerat. Nu kan jag äntligen slappna av och gå vidare i livet. Stort tack! PG

Kersti S.

för mer än 6 månader sedan

Vi anlitade Fredrik Jörgensen på Rättsakuten i ett juridiskt ärende. Han visade stor kunnighet och ett stort engagemang i ärendet. Vi kommer absolut att anlita Fredrik om vi behöver juridisk hjälp i framtiden.

Karta och andra adresser

Grev Turegatan 7, 114 46 Stockholm

Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB har verksamhet på Grev Turegatan 7, Stockholm. 

Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB gick med vinst (2021)

Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB gick med vinst, 1 026 000 kr. Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB ökade sin omsättning med 87,03% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB:

Bolagets verksamhet är att tillhandahålla juridiska tjänster, bedriva undervisning om juridik samt därmed förenlig verksamhet

Verksamheten ingår i:

Ekonomie Doktor Fredrik Jörgensen Rättsakuten AB

Organisationsnummer:

559078-2131

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2016-09-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

69102 - Juridiska byråers verksamhet m.m.

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Mobilformat för 070-775 63 34

Telefonformat för 08-557 663 24

Telefonformat för 08-38 49 07