Hitta.se

Elgiganten

i Uddevalla

Org.nr. 556471-4474

Kundtjänst

Om Elgiganten

Elgiganten är verksam inom specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning och hade totalt 1 461 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 13 personer sedan 2020 då det jobbade 1 474 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1993. Elgiganten omsatte 15 852 828 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Elgiganten har 2,1 i betyg!

Elgiganten har betygsatts av åtta personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,1 /5

8 betyg. 4 kommentarer

Marina T.

för mer än 6 månader sedan

Då har vi väntat på en bänkskiva från epoq i 1 år eftersom den förra var fel färg och mönster mot de andra vi fick. Vi har kontaktat elgiganten samt epoq kök ca 15 gånger både i butik och telefon (med ca 1 timmes väntan) utan att få någon återkoppling ang ärendet. Idag var ytterligare en dag då den skulle komma och tagit ledigt från arbetet för att invänta den. Anade att det ev inte stämde igen för 3 gången då jag fick ringa igen. Mycket riktigt var det ingen leverans idag heller och ingen information att det inte skulle komma även idag..

Jan K.

för mer än ett år sedan

Var inne och köpte två telefoner men det var dom sista har köpt några hos er men detta var det sista tur att det finns andra att handla hos när jag komm hem skulle jag ladda mobilerna va inga laddare bara en sketen kabel som inte passar någon stans det retar mig mycket att expediten kunde sagt att ni vet det finns inga laddare med i dom nya telefonerna vi köpte iphone som vi inte haft innan och vi sade att vi skulle byta men han säger inte ett ord det är så jäkla dåligt å skall du läsa till dig det så måste du ha förstoringsglas för det står i botten men glas var noga för dom är ömtåliga det hade varit bättre han sagt något om laddare så vi går inte in där mer för det räkte för mig att lägga ut 10 000 kr ett ord så hade ni sålt mer Jan Karlén Lysekil

Jerker K.

för mer än ett år sedan

Man står o väntar på kundtjänst för att få hjälp, efter 10 minuter där två anställda diskuterar något så ber jag om ursäkt då jag bara har en snabb fråga om var en vara finns. Döm om att bli häpen då dessa två står o kollar på Youtube eller något liknande. Köpte min vara i en annan butik som heter spisen i Uddevalla.

Daniel J.

för mer än ett år sedan

Varför ha en kundtjänst som inte kan svara på en enda fråga om mina problem utan endast be mig gå in på butiken där man sålt varan. Jag ringer upp för att få hjälp, inte för att bli anvisad till butiken för det förstår jag att jag också kan göra. Just denna typ av bristande service och kunskap var en av de saker som gjorde att jag tvekade inför att handla på elgiganten denna gång och jag kan lova att det kommer att dröja innan nästa köp genomförs i er kedja. Tråkigt! Dessutom lurade mig killen i butiken, han försökte låta som han kunde varan men det gjorde han inte, vilket jag kom underfund med. Detta kostade honom några hundralappar, men han erkände att han lovat mig något han inte kunde hålla/leverera.

Karta och andra adresser

Östra Torpvägen 20, 451 76 Uddevalla

Elgiganten har verksamhet på Östra Torpvägen 20, Uddevalla. 

Elgiganten har 146 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Uddevallaskontoret är Elgiganten i Alingsås.

Elgiganten gick med vinst (2021)

Elgiganten gick med vinst, 360 723 000 kr. Elgiganten ökade sin omsättning med 17,56% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 461 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Elgiganten AB:

Bolaget skall bedriva utveckling, import, export och handel med hushållsapparater, vitvaror, radio, TV och musikanläggningar samt därtill hörande utrustning, persondatorer och tillbehör därtill, telefon- och mobiltelefonapparater och utrustning därtill, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Elgiganten AB

Organisationsnummer:

556471-4474

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Elkjöp Nordic AS

VD:

Bo Niclas Eriksson

Bolaget registrerat:

1993-10-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47430 - Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-115 115