facebook_pixelEmmaus Stockholm - Vretensborgsvägen 6, Hägersten | hitta.se
Hitta.se
Emmaus Stockholm - Second Hand, Hjälp-, Stöd- & Intresseorganisationer

Om Emmaus Stockholm

Hos Emmaus Stockholm kan du handla hållbar second hand och/eller skänka prylar och kläder som du inte längre har användning för. Vi har tre välsorterade second hand-butiker i Stockholm. Den ena hittar du ett stenkast från Slussen i Stockholm på Peter Myndes Backe 8. De andra hittar du i Liljeholmstorgets Galleria på Plan tre och i Solna Centrum. Butikerna är fyllda med ett handplockat urval av personliga plagg, prylar och kuriosa. Hos oss hittar du såväl märkeskläder, som billiga basplagg, både för barn och vuxna, spännande fynd, vintage, böcker och leksaker. Vår personal fyller dagligen på med nya kläder och prylar för att ständigt erbjuda ett intressant sortiment. I butikerna finns gåvostationer där du kan lämna in dina gåvor under butikens öppettider.

Med insamlade medel från våra second hand-butiker driver vi utvecklingsprojekt och stödjer människor som organiserar sig och hävdar sina rättigheter i världen.

Emmaus Stockholm är en fristående organisation som funnits sedan början på 70-talet. Vi är religiöst och partipolitiskt oberoende. 


Vad tycker du om Emmaus Stockholm?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Vretensborgsvägen 6, 126 30 Hägersten

Emmaus Stockholm har verksamhet på Vretensborgsvägen 6, Hägersten. 

Emmaus Stockholm har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hägerstenskontoret är Emmaus Stockholm Sorteringscentral i Hägersten.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-744 22 22