facebook_pixelEnter Fonder AB - Berzelii Park 9, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
Berzelii Park 9 Karta

Leveransadress

Box 7415
103 91 Stockholm

Om Enter Fonder AB

Enter Fonder AB är verksam inom handel med och förvaltning av värdepapper, för egen räkning och hade totalt 108 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 9 personer sedan 2019 då det jobbade 99 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1983. Enter Fonder AB omsatte 655 215 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Vad tycker du om Enter Fonder AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Berzelii Park 9, 111 47 Stockholm

Enter Fonder AB har verksamhet på Berzelii Park 9, Stockholm. 

Enter Fonder AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Pareto Securities AB i Stockholm.

Enter Fonder AB gick med vinst (2020)

Enter Fonder AB gick med vinst, 312 389 000 kr. Enter Fonder AB ökade sin omsättning med 43,83% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 108 anställda, snittlönen har ökat 0,09%.


Inga överraskningar, bara schyssta bolån.Läs mer här!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Pareto Securities AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att driva värdepappersrörelse i form av följande huvudtillstånd - mottagande och vidarebefordran av order i fråga om ett eller flera finansiella instrument, - utförande av order avseende finansiella instrument på kunders uppdrag, - handel med finansiella instrument för egen räkning, - investeringsrådgivning till kund avseende finansiella instrument, - garantigivning avseende finansiella instrument och placering av finansiella instrument med fast åtagande, och - placering av finansiella instrument utan fast åtagande, samt att som ett led i rörelsen - förvara finansiella instrument för kunders räkning och ta emot medel med redovisningsskyldighet, - lämna kunder kredit för att kunden, genom värdepappersbolag, ska kunna genomföra en transaktion i ett eller flera finansiella instrument, - lämna råd till företag om kapitalstruktur, företagsstrategi och liknande frågor samt lämna råd och utföra tjänster vid fusioner och företagsuppköp, - utföra valutatjänster om dessa har samband med investeringstjänster, - utarbeta och sprida investerings- och finansanalyser samt andra former av allmänna rekommendationer rörande handel med finansiella instrument, - utföra tjänster i samband med garantigivning avseende finansiella instrument, - ta emot kunders medel på konto för att underlätta värdepappersrörelsen samt - driva valutahandel, verka som Certified Adviser, registreras som förvaltare av fondandelar och efter tillstånd från Finansinspektionen driva annan verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Pareto Securities AB

Organisationsnummer:

556206-8956

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Pareto Securities AS

VD:

Mats Håkan Carlsson

Bolaget registrerat:

1983-09-17

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

64992 - Handel med och förvaltning av värdepapper, för egen räkning

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-790 57 00