Bolagets verksamhet skall vara att på konsultbasis biträda andra restauranger inom mat och dryck, hålla kurser och studieresor för att utbilda andra inom mat och dryck, hållbarhet, smaksättning samt därmed jämförlig verksamhet. Därjämte skall bolaget förvalta och vidareutveckla fast och lös egendom samt därmed jämförlig verksamhet.
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 915 | 4 861 | 3 183 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 288 | 645 | -53 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 287 | 642 | -56 |
Årets resultat (tkr) | 235 | 346 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 143 | 1 285 | 1 059 |
Antal anställda | 4 | 4 | 3 |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 915 | 4 861 | 3 183 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 288 | 645 | -53 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 287 | 642 | -56 |
Årets resultat (tkr) | 235 | 346 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2023-03* | 2022-03* | 2021-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 60 | 77 | 98 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 084 | 1 209 | 961 |
Tillgångar (tkr) | 1 143 | 1 285 | 1 059 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-03* | 2022-03* | 2021-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 722 | 787 | 742 |
Obeskattade reserver (tkr) | 198 | 209 | 10 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 223 | 288 | 308 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 143 | 1 285 | 1 059 |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 300 | 300 |
2023-03* | 2022-03* | 2021-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 4 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 229 | 1 215 | 1 061 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.9% | 13.3% | -1.7% |
Soliditet | 75.6% | 73.0% | 70.8% |
Kassalikviditet | 461.4% | 305.6% | 205.8% |
Bolagets verksamhet skall vara att på konsultbasis biträda andra restauranger inom mat och dryck, hålla kurser och studieresor för att utbilda andra inom mat och dryck, hållbarhet, smaksättning samt därmed jämförlig verksamhet. Därjämte skall bolaget förvalta och vidareutveckla fast och lös egendom samt därmed jämförlig verksamhet.