Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva café-, restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 474 | 9 893 | 10 874 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 149 | 14 | 144 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 89 | -20 | 143 |
Årets resultat (tkr) | 70 | -36 | 96 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 358 | 3 965 | 2 916 |
Antal anställda | 9 | 15 | 13 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 474 | 9 893 | 10 874 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 149 | 14 | 144 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 89 | -20 | 143 |
Årets resultat (tkr) | 70 | -36 | 96 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 933 | 2 245 | 157 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 425 | 1 720 | 2 760 |
Tillgångar (tkr) | 3 358 | 3 965 | 2 916 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 856 | 786 | 822 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 422 | 703 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 079 | 2 476 | 2 094 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 358 | 3 965 | 2 916 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 15 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 942 | 660 | 836 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.8% | 0.1% | 1.3% |
Soliditet | 25.5% | 19.8% | 28.2% |
Kassalikviditet | 46.5% | 51.6% | 111.4% |
Ängby Mat AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Astrids Restauranger AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva café-, restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.