Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva café-, restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 893 | 10 874 | 10 233 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 14 | 144 | 882 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -20 | 143 | 875 |
Årets resultat (tkr) | -36 | 96 | 675 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 965 | 2 916 | 2 513 |
Antal anställda | 15 | 13 | 13 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 893 | 10 874 | 10 233 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 14 | 144 | 882 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -20 | 143 | 875 |
Årets resultat (tkr) | -36 | 96 | 675 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 245 | 157 | 73 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 720 | 2 760 | 2 440 |
Tillgångar (tkr) | 3 965 | 2 916 | 2 513 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 786 | 822 | 726 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 703 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 476 | 2 094 | 1 787 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 965 | 2 916 | 2 513 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 13 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 660 | 836 | 787 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.1% | 1.3% | 8.6% |
Soliditet | 19.8% | 28.2% | 28.9% |
Kassalikviditet | 51.6% | 111.4% | 121.0% |
Ängby Mat AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Astrids Restauranger AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva café-, restaurang- och cateringverksamhet, konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.