Bolaget skall bedriva pensionat, restaurang, nattklubb och konferensverksamhet, konsultationinom restaurang och hotell, inredning och logistikverksamhet inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 537 | 140 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -19 | 403 | -53 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -226 | 101 | -26 |
Årets resultat (tkr) | -199 | -50 | -5 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 058 | 2 566 | 866 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 537 | 140 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -19 | 403 | -53 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -226 | 101 | -26 |
Årets resultat (tkr) | -199 | -50 | -5 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 041 | 2 395 | 715 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 017 | 171 | 151 |
Tillgångar (tkr) | 2 058 | 2 566 | 866 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 124 | 323 | 373 |
Obeskattade reserver (tkr) | 437 | 468 | 375 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 498 | 1 776 | 119 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 058 | 2 566 | 866 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 537 | 140 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 75.0% | -37.9% |
Soliditet | 21.3% | 25.7% | 74.3% |
Kassalikviditet | 67.9% | 9.6% | 126.9% |
Park Sturegatan Restaurang AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva pensionat, restaurang, nattklubb och konferensverksamhet, konsultationinom restaurang och hotell, inredning och logistikverksamhet inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.