Bolaget skall verka för gastronomiskt bevarande och utveckling via regionalt, nationellt samt ett internationellt samarbete. Kurser och föreläsningar. Restaurangdrift, catering, fastighetsförvaltning och hantering av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 099 | 3 251 | 3 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 297 | 144 | 532 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 251 | 135 | 535 |
Årets resultat (tkr) | 140 | 3 | 443 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 117 | 1 181 | 1 324 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 099 | 3 251 | 3 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 297 | 144 | 532 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 251 | 135 | 535 |
Årets resultat (tkr) | 140 | 3 | 443 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 120 | 144 | 170 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 998 | 1 036 | 1 154 |
Tillgångar (tkr) | 1 117 | 1 181 | 1 324 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 192 | 53 | 630 |
Obeskattade reserver (tkr) | 73 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 46 | 183 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 806 | 945 | 694 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 117 | 1 181 | 1 324 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 550 | 1 626 | 1 675 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.6% | 4.4% | 15.9% |
Soliditet | 21.9% | 4.5% | 47.6% |
Kassalikviditet | 116.8% | 102.9% | 159.9% |
Matstudion i Karlstad AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall verka för gastronomiskt bevarande och utveckling via regionalt, nationellt samt ett internationellt samarbete. Kurser och föreläsningar. Restaurangdrift, catering, fastighetsförvaltning och hantering av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.