Bolaget skall verka för gastronomiskt bevarande och utveckling via regionalt, nationellt samt ett internationellt samarbete. Kurser och föreläsningar. Restaurangdrift, catering, fastighetsförvaltning och hantering av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 350 | 1 735 | 1 840 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 532 | 11 | -65 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 535 | 9 | -66 |
Årets resultat (tkr) | 443 | 9 | -66 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 324 | 808 | 721 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 350 | 1 735 | 1 840 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 532 | 11 | -65 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 535 | 9 | -66 |
Årets resultat (tkr) | 443 | 9 | -66 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 170 | 36 | 48 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 154 | 773 | 673 |
Tillgångar (tkr) | 1 324 | 808 | 721 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 630 | 187 | 178 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 694 | 621 | 542 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 324 | 808 | 721 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 675 | 868 | 920 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 15.9% | 0.6% | -3.5% |
Soliditet | 47.6% | 23.1% | 24.7% |
Kassalikviditet | 159.9% | 114.2% | 114.4% |
Matstudion i Karlstad AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall verka för gastronomiskt bevarande och utveckling via regionalt, nationellt samt ett internationellt samarbete. Kurser och föreläsningar. Restaurangdrift, catering, fastighetsförvaltning och hantering av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.