Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, catering, event och gastronomisk utbildning och därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 12 708 | 18 780 | 11 670 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 140 | 4 273 | 1 787 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 237 | 4 017 | 1 842 |
Årets resultat (tkr) | 212 | 3 792 | 1 150 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 848 | 11 900 | 7 746 |
Antal anställda | 9 | 12 | 11 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 12 708 | 18 780 | 11 670 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 140 | 4 273 | 1 787 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 237 | 4 017 | 1 842 |
Årets resultat (tkr) | 212 | 3 792 | 1 150 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 098 | 2 773 | 2 285 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 751 | 9 126 | 5 461 |
Tillgångar (tkr) | 3 848 | 11 900 | 7 746 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 264 | 3 843 | 4 148 |
Obeskattade reserver (tkr) | 827 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 267 | 85 | 181 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 317 | 7 972 | 2 589 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 848 | 11 900 | 7 746 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 3 790 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 12 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 412 | 1 565 | 1 061 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.1% | 22.8% | 15.3% |
Soliditet | 6.9% | 32.3% | 61.2% |
Kassalikviditet | 39.3% | 108.1% | 191.2% |
Vincentrocco AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, catering, event och gastronomisk utbildning och därmed förenlig verksamhet.