Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, catering, event och gastronomisk utbildning och därmed förenlig verksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 559 | 12 708 | 18 780 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 62 | 140 | 4 273 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | 237 | 4 017 |
Årets resultat (tkr) | 22 | 212 | 3 792 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 582 | 3 848 | 11 900 |
Antal anställda | 8 | 9 | 12 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 559 | 12 708 | 18 780 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 62 | 140 | 4 273 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 35 | 237 | 4 017 |
Årets resultat (tkr) | 22 | 212 | 3 792 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 434 | 2 098 | 2 773 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 148 | 1 751 | 9 126 |
Tillgångar (tkr) | 3 582 | 3 848 | 11 900 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 286 | 264 | 3 843 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 422 | 267 | 85 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 874 | 3 317 | 7 972 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 582 | 3 848 | 11 900 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 3 790 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 9 | 12 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 320 | 1 412 | 1 565 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.6% | 1.1% | 22.8% |
Soliditet | 8.0% | 6.9% | 32.3% |
Kassalikviditet | 58.9% | 39.3% | 108.1% |
Vincentrocco AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-06.
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, catering, event och gastronomisk utbildning och därmed förenlig verksamhet.