Företaget ska bedriva restaurangverksamhet, cafèverksamhet, catering, produktutveckling inom mat och dryck. Även event inom samma område. Hålla matlagningkurser.
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 227 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 |
Årets resultat (tkr) | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 175 |
Antal anställda |
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 227 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 |
Årets resultat (tkr) | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 139 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 36 |
Tillgångar (tkr) | 175 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 29 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 146 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 175 |
2023-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | |
---|---|
Antal anställda | |
Omsättning per anställd (tkr) | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 3.5% |
Soliditet | 16.6% |
Kassalikviditet | 24.7% |
Företaget ska bedriva restaurangverksamhet, cafèverksamhet, catering, produktutveckling inom mat och dryck. Även event inom samma område. Hålla matlagningkurser.