Bolaget ska idka restaurangverksamhet samt catering. Bolaget skall bedriva entreprenad inom bygg för restaurangbranschen. Företaget skall bedriva konsulttjänster inom verksamhetsutveckling för restaurangbranschen.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 172 | 1 460 | 962 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -8 | -482 | -285 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -8 | -490 | -315 |
Årets resultat (tkr) | -8 | -490 | -293 |
Summa tillgångar (tkr) | 896 | 1 149 | 1 124 |
Antal anställda | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 172 | 1 460 | 962 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -8 | -482 | -285 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -8 | -490 | -315 |
Årets resultat (tkr) | -8 | -490 | -293 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 625 | 514 | 462 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 271 | 635 | 662 |
Tillgångar (tkr) | 896 | 1 149 | 1 124 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 443 | 451 | 465 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 127 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 453 | 698 | 532 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 896 | 1 149 | 1 124 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 730 | 481 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.7% | -33.0% | -29.6% |
Soliditet | 49.4% | 39.3% | 41.4% |
Kassalikviditet | 59.8% | 72.9% | 88.9% |
Bolaget ska idka restaurangverksamhet samt catering. Bolaget skall bedriva entreprenad inom bygg för restaurangbranschen. Företaget skall bedriva konsulttjänster inom verksamhetsutveckling för restaurangbranschen.