Bolaget skall bedriva matlagningsverksamhet, catering, kurser, middagar, föredrag, böcker, TV-inspelningar, restaurangverksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultation inom IT'/information, formgivning, projektledning och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 40 | 123 | 331 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -147 | -131 | 86 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 908 | 708 | 5 661 |
Årets resultat (tkr) | 908 | 708 | 5 661 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 211 | 9 487 | 14 502 |
Antal anställda |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 40 | 123 | 331 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -147 | -131 | 86 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 908 | 708 | 5 661 |
Årets resultat (tkr) | 908 | 708 | 5 661 |
TILLGÅNGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 6 680 | 8 070 | 13 641 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 531 | 1 416 | 860 |
Tillgångar (tkr) | 7 211 | 9 487 | 14 502 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-04* | 2024-04* | 2023-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 179 | 971 | 5 763 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 5 878 | 7 039 | 8 239 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 155 | 1 477 | 500 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 211 | 9 487 | 14 502 |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 070 | 700 | 5 500 |
2025-04* | 2024-04* | 2023-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -367.5% | -106.5% | 26.0% |
Soliditet | 16.4% | 10.2% | 39.7% |
Kassalikviditet | 342.6% | 95.9% | 172.0% |
Aujalay Stockholm AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 5 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2025-04.
Bolaget skall bedriva matlagningsverksamhet, catering, kurser, middagar, föredrag, böcker, TV-inspelningar, restaurangverksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultation inom IT'/information, formgivning, projektledning och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.