Aktiebolagets verksamhet är produktutveckling av livsmedel, livsmedelsproduktion, försäljning av livsmedel, restaurangverksamhet, genomförande av events och kunskapsspridning om livsmedel och hållbar utveckling.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 221 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 221 | -35 | -53 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -112 | -34 | -53 |
Årets resultat (tkr) | -112 | -34 | -53 |
Summa tillgångar (tkr) | 111 | 227 | 252 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 221 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 221 | -35 | -53 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -112 | -34 | -53 |
Årets resultat (tkr) | -112 | -34 | -53 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 111 | 227 | 252 |
Tillgångar (tkr) | 111 | 227 | 252 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 90 | 203 | 237 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 20 | 25 | 15 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 111 | 227 | 252 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 100.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 81.1% | 89.4% | 94.0% |
Kassalikviditet | 555.0% | 908.0% | 1680.0% |
Beat Food For Progress AB ingår i en koncern med 6 bolag. Koncernmoderbolag är Ecab Invest AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Aktiebolagets verksamhet är produktutveckling av livsmedel, livsmedelsproduktion, försäljning av livsmedel, restaurangverksamhet, genomförande av events och kunskapsspridning om livsmedel och hållbar utveckling.