Bolaget ska bedriva restaurang-, event- och cateringsverksamhet, försäljning av livsmedel, försäljning av utrustning för livsmedelsframställning, konsultverksamhet inom event- och marketing samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 33 555 | 30 705 | 25 036 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 985 | 96 | 1 333 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 001 | 77 | 1 314 |
Årets resultat (tkr) | -2 001 | 77 | 1 314 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 462 | 7 421 | 6 433 |
Antal anställda | 25 | 20 | 15 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 33 555 | 30 705 | 25 036 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 985 | 96 | 1 333 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 001 | 77 | 1 314 |
Årets resultat (tkr) | -2 001 | 77 | 1 314 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 704 | 3 476 | 3 288 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 758 | 3 946 | 3 145 |
Tillgångar (tkr) | 8 462 | 7 421 | 6 433 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 124 | 3 126 | 2 542 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 7 338 | 4 296 | 3 892 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 462 | 7 421 | 6 433 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 25 | 20 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 342 | 1 535 | 1 669 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -5.9% | 0.3% | 5.3% |
Soliditet | 13.3% | 42.1% | 39.5% |
Kassalikviditet | 25.1% | 40.9% | 36.7% |
Big Taste Sweden AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Fritzell Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurang-, event- och cateringsverksamhet, försäljning av livsmedel, försäljning av utrustning för livsmedelsframställning, konsultverksamhet inom event- och marketing samt därmed förenlig verksamhet.