Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 121 | 14 860 | 10 857 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 540 | 2 477 | 375 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 535 | 2 454 | 287 |
Årets resultat (tkr) | -3 | 44 | 77 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 897 | 4 558 | 4 907 |
Antal anställda | 10 | 14 | 7 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 121 | 14 860 | 10 857 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 540 | 2 477 | 375 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 535 | 2 454 | 287 |
Årets resultat (tkr) | -3 | 44 | 77 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 758 | 3 174 | 3 765 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 138 | 1 384 | 1 141 |
Tillgångar (tkr) | 3 897 | 4 558 | 4 907 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 168 | 171 | 127 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 065 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 729 | 4 387 | 2 714 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 897 | 4 558 | 4 907 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 14 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 412 | 1 061 | 1 551 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.9% | 16.7% | 3.5% |
Soliditet | 4.3% | 3.8% | 2.6% |
Kassalikviditet | 27.4% | 26.6% | 36.0% |
Brödernas Kungsholmen AB ingår i en koncern med 90 bolag. Moderbolag är Brödernas Group AB och koncernmoderbolag är Brödernas TopCo AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är restaurangverksamhet, förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.