Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 491 | 9 943 | 11 393 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 045 | 916 | 2 915 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 075 | 808 | 2 770 |
Årets resultat (tkr) | 816 | 414 | 1 771 |
Summa tillgångar (tkr) | 12 578 | 11 951 | 13 673 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 491 | 9 943 | 11 393 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 045 | 916 | 2 915 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 075 | 808 | 2 770 |
Årets resultat (tkr) | 816 | 414 | 1 771 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 107 | 7 129 | 7 165 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 471 | 4 822 | 6 508 |
Tillgångar (tkr) | 12 578 | 11 951 | 13 673 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 9 209 | 8 393 | 7 979 |
Obeskattade reserver (tkr) | 600 | 750 | 750 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 727 | 1 675 | 3 785 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 042 | 1 133 | 1 159 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 12 578 | 11 951 | 13 673 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 749 | 1 657 | 1 899 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.0% | 9.2% | 25.6% |
Soliditet | 76.7% | 74.8% | 62.3% |
Kassalikviditet | 520.1% | 422.1% | 544.1% |
Dragon Solåsen AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Skc i Jönköping AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.