Företaget ska bedriva matlagning, matkurser catering, planering och utförande av matrelaterade event, inspiration och konsultation gentemot restaurang och privatperson, föreläsningar och till viss del skapande och utförande av matrelaterad inspiration på sociala medier.
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 1 303 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 216 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 217 |
Årets resultat (tkr) | 156 |
Summa tillgångar (tkr) | 298 |
Antal anställda | 1 |
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 1 303 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 216 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 217 |
Årets resultat (tkr) | 156 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 298 |
Tillgångar (tkr) | 298 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 181 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 117 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 298 |
2023-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 50 |
2023-12* | |
---|---|
Antal anställda | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 303 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 16.6% |
Soliditet | 60.7% |
Kassalikviditet | 254.7% |
Företaget ska bedriva matlagning, matkurser catering, planering och utförande av matrelaterade event, inspiration och konsultation gentemot restaurang och privatperson, föreläsningar och till viss del skapande och utförande av matrelaterad inspiration på sociala medier.