Bolaget skall bedriva en restaurangverksamhet med en ekologisk inriktning på vin och mat, livsmedelshantering, catering samt därmed förenlig verksamhet.
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 871 | 3 570 | 3 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -342 | -630 | -291 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -377 | -929 | -291 |
Årets resultat (tkr) | -377 | -929 | -291 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 426 | 1 780 | 2 290 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 871 | 3 570 | 3 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -342 | -630 | -291 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -377 | -929 | -291 |
Årets resultat (tkr) | -377 | -929 | -291 |
TILLGÅNGAR | 2023-01* | 2022-01* | 2021-01* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 674 | 1 012 | 1 467 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 751 | 767 | 823 |
Tillgångar (tkr) | 1 426 | 1 780 | 2 290 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-01* | 2022-01* | 2021-01* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 55 | 53 | 61 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 864 | 1 070 | 1 850 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 507 | 658 | 378 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 426 | 1 780 | 2 290 |
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-01* | 2022-01* | 2021-01* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 290 | 1 190 | 1 117 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -8.8% | -17.6% | -8.7% |
Soliditet | 3.9% | 3.0% | 2.7% |
Kassalikviditet | 50.5% | 53.6% | 116.9% |
Bolaget skall bedriva en restaurangverksamhet med en ekologisk inriktning på vin och mat, livsmedelshantering, catering samt därmed förenlig verksamhet.