Bolaget skall bedriva restaurang-, café- och kioskverksamhet, försäljning av mobilt evenemangsmateriel, utbildning och konsultverksamhet inom restaurang och evenemang och därmed förenlig verksamhet.
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 411 | 5 930 | 10 904 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 811 | -314 | -284 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 026 | -312 | -398 |
Årets resultat (tkr) | -1 026 | -121 | -138 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 146 | 3 675 | 4 441 |
Antal anställda | 5 | 5 | 9 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 411 | 5 930 | 10 904 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 811 | -314 | -284 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 026 | -312 | -398 |
Årets resultat (tkr) | -1 026 | -121 | -138 |
TILLGÅNGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 124 | 1 706 | 1 637 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 022 | 1 969 | 2 804 |
Tillgångar (tkr) | 3 146 | 3 675 | 4 441 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 029 | 2 055 | 2 176 |
Obeskattade reserver (tkr) | 192 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 338 | 559 | 559 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 779 | 1 060 | 1 514 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 146 | 3 675 | 4 441 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 682 | 1 186 | 1 212 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.6% | -5.3% | -2.6% |
Soliditet | 32.7% | 55.9% | 52.1% |
Kassalikviditet | 156.4% | 171.6% | 171.5% |
Bolaget skall bedriva restaurang-, café- och kioskverksamhet, försäljning av mobilt evenemangsmateriel, utbildning och konsultverksamhet inom restaurang och evenemang och därmed förenlig verksamhet.