Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, catering- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 996 | 4 736 | 4 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 245 | 202 | 942 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 932 | 697 | 1 932 |
Årets resultat (tkr) | 828 | 628 | 1 733 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 333 | 4 115 | 4 194 |
Antal anställda | 4 | 4 | 4 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 996 | 4 736 | 4 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 245 | 202 | 942 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 932 | 697 | 1 932 |
Årets resultat (tkr) | 828 | 628 | 1 733 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 544 | 3 594 | 3 644 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 789 | 521 | 550 |
Tillgångar (tkr) | 4 333 | 4 115 | 4 194 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 092 | 1 964 | 1 836 |
Obeskattade reserver (tkr) | 108 | 44 | 44 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 32 | 183 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 133 | 2 076 | 2 132 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 333 | 4 115 | 4 194 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 700 | 500 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 4 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 249 | 1 184 | 1 088 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 4.9% | 4.3% | 21.7% |
Soliditet | 50.1% | 48.5% | 44.5% |
Kassalikviditet | 37.0% | 25.1% | 25.8% |
Fg Catering & Konferens AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, catering- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.