Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva-, catering- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 283 | 2 582 | 1 787 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 256 | 82 | -22 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 253 | 81 | -22 |
Årets resultat (tkr) | 334 | 72 | 20 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 850 | 2 613 | 2 375 |
Antal anställda | 3 | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 283 | 2 582 | 1 787 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 256 | 82 | -22 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 253 | 81 | -22 |
Årets resultat (tkr) | 334 | 72 | 20 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 147 | 113 | 136 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 704 | 2 500 | 2 239 |
Tillgångar (tkr) | 1 850 | 2 613 | 2 375 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 110 | 1 776 | 1 704 |
Obeskattade reserver (tkr) | 274 | 454 | 469 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 466 | 383 | 202 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 850 | 2 613 | 2 375 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 | 1 000 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 094 | 1 291 | 894 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 7.8% | 3.2% | -1.2% |
Soliditet | 70.7% | 80.5% | 86.0% |
Kassalikviditet | 365.7% | 652.7% | 1108.4% |
Hyttstugan Café Restaurang & Catering i Sundborn AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Fg Catering & Konferens AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva-, catering- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.