Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, uthyrning av logi, frukt- och bärodling, förädling och försäljning av livsmedel, import och handel med alkoholhaltiga drycker, framställning av alkoholhaltiga drycker och därmed förenlig verksamhet. Workshop och kurser inom fotografi och journalistisk arbete.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 377 | 1 286 | 306 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 156 | 52 | 82 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 155 | 51 | 82 |
Årets resultat (tkr) | 123 | 40 | 64 |
Summa tillgångar (tkr) | 745 | 647 | 117 |
Antal anställda | 3 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 377 | 1 286 | 306 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 156 | 52 | 82 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 155 | 51 | 82 |
Årets resultat (tkr) | 123 | 40 | 64 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 222 | 280 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 523 | 367 | 117 |
Tillgångar (tkr) | 745 | 647 | 117 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 252 | 129 | 89 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 493 | 517 | 28 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 745 | 647 | 117 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 792 | 1 286 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 6.6% | 4.0% | 26.8% |
Soliditet | 33.8% | 19.9% | 76.1% |
Kassalikviditet | 89.3% | 71.0% | 417.9% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och caféverksamhet, uthyrning av logi, frukt- och bärodling, förädling och försäljning av livsmedel, import och handel med alkoholhaltiga drycker, framställning av alkoholhaltiga drycker och därmed förenlig verksamhet. Workshop och kurser inom fotografi och journalistisk arbete.