Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 898 | 14 774 | 10 385 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 235 | 2 588 | 1 700 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 230 | 2 588 | 1 699 |
Årets resultat (tkr) | 974 | 2 053 | 1 346 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 815 | 4 999 | 3 889 |
Antal anställda | 7 | 8 | 4 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 898 | 14 774 | 10 385 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 235 | 2 588 | 1 700 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 230 | 2 588 | 1 699 |
Årets resultat (tkr) | 974 | 2 053 | 1 346 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 088 | 1 367 | 1 691 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 727 | 3 633 | 2 198 |
Tillgångar (tkr) | 3 815 | 4 999 | 3 889 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 111 | 2 137 | 1 784 |
Obeskattade reserver (tkr) | 170 | 170 | 170 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 533 | 2 692 | 1 934 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 815 | 4 999 | 3 889 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 000 | 2 000 | 1 700 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 8 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 128 | 1 847 | 2 596 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.3% | 17.5% | 16.4% |
Soliditet | 32.3% | 45.2% | 49.0% |
Kassalikviditet | 93.7% | 119.0% | 97.2% |
Ginette AB ingår i en koncern med 6 bolag. Moderbolag är Galina's AB och koncernmoderbolag är French Express AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.