Bolaget skall förvalta fast och lös egendom. Förutom det skall bolaget bedriva verksamhet i form av försäljning av tjänster och varor samt bedriva projektledning inom områdena media och kommunikation samt mat och dryck.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 515 | 273 | 238 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 59 | 23 | 57 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 157 | 579 | 47 |
Årets resultat (tkr) | 117 | 569 | 27 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 222 | 1 060 | 509 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 515 | 273 | 238 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 59 | 23 | 57 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 157 | 579 | 47 |
Årets resultat (tkr) | 117 | 569 | 27 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 312 | 312 | 498 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 910 | 748 | 11 |
Tillgångar (tkr) | 1 222 | 1 060 | 509 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 777 | 660 | 141 |
Obeskattade reserver (tkr) | 119 | 99 | 99 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 153 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 174 | 301 | 269 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 222 | 1 060 | 509 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 515 | 273 | 238 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.5% | 8.4% | 23.9% |
Soliditet | 70.6% | 69.0% | 41.7% |
Kassalikviditet | 523.0% | 248.5% | 4.1% |
Bolaget skall förvalta fast och lös egendom. Förutom det skall bolaget bedriva verksamhet i form av försäljning av tjänster och varor samt bedriva projektledning inom områdena media och kommunikation samt mat och dryck.