Bolaget skall bedriva franchiseverksamhet inom servicenäringen, bygga, äga och driva restauranger, hyra ut dekor och restauranginventarier jämte ovan nämnd befintlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 991 | 16 860 | 14 490 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 669 | 4 881 | 476 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 985 | 4 840 | 520 |
Årets resultat (tkr) | 985 | 4 840 | 520 |
Summa tillgångar (tkr) | 15 123 | 15 908 | 9 618 |
Antal anställda | 1 | 3 | 7 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 991 | 16 860 | 14 490 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 669 | 4 881 | 476 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 985 | 4 840 | 520 |
Årets resultat (tkr) | 985 | 4 840 | 520 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 882 | 712 | 1 167 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 14 241 | 15 195 | 8 451 |
Tillgångar (tkr) | 15 123 | 15 908 | 9 618 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 13 233 | 12 248 | 7 408 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 890 | 3 660 | 2 210 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 15 123 | 15 908 | 9 618 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 3 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 11 991 | 5 620 | 2 070 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.6% | 28.9% | 3.3% |
Soliditet | 87.5% | 77.0% | 77.0% |
Kassalikviditet | 751.9% | 415.2% | 382.4% |
Harrys Pubar AB ingår i en koncern med 20 bolag. Koncernmoderbolag är O'learys Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva franchiseverksamhet inom servicenäringen, bygga, äga och driva restauranger, hyra ut dekor och restauranginventarier jämte ovan nämnd befintlig verksamhet.