Föremålet för bolagets verksamhet skall vara restaurang- och cateringverksamhet även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 499 | 79 | 360 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -170 | -401 | -537 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -685 | -401 | -537 |
Årets resultat (tkr) | -255 | -1 | -70 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 814 | 2 027 | 1 740 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 499 | 79 | 360 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -170 | -401 | -537 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -685 | -401 | -537 |
Årets resultat (tkr) | -255 | -1 | -70 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 066 | 1 147 | 1 231 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 748 | 880 | 509 |
Tillgångar (tkr) | 1 814 | 2 027 | 1 740 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 294 | 1 550 | 1 550 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 520 | 478 | 190 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 814 | 2 027 | 1 740 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -34.1% | -507.6% | -149.2% |
Soliditet | 71.3% | 76.5% | 89.1% |
Kassalikviditet | 143.8% | 184.1% | 267.9% |
Hdx Restauranger AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Hdx Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet skall vara restaurang- och cateringverksamhet även konsultverksamhet inom nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.