Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurang verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 708 | 22 700 | 20 137 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 416 | 6 073 | 4 216 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 475 | 6 124 | 4 216 |
Årets resultat (tkr) | 5 096 | 4 781 | 3 283 |
Summa tillgångar (tkr) | 14 397 | 13 219 | 7 585 |
Antal anställda | 15 | 12 | 14 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 708 | 22 700 | 20 137 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 416 | 6 073 | 4 216 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 475 | 6 124 | 4 216 |
Årets resultat (tkr) | 5 096 | 4 781 | 3 283 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 772 | 1 131 | 1 443 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 13 625 | 12 088 | 6 142 |
Tillgångar (tkr) | 14 397 | 13 219 | 7 585 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 10 011 | 8 915 | 4 134 |
Obeskattade reserver (tkr) | 800 | 800 | 800 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 586 | 3 505 | 2 652 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 14 397 | 13 219 | 7 585 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 4 000 | 4 000 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 12 | 14 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 714 | 1 892 | 1 438 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 25.0% | 26.8% | 20.9% |
Soliditet | 73.5% | 71.8% | 62.1% |
Kassalikviditet | 375.4% | 341.6% | 228.5% |
Il Mondo AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Hysen Abazi AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurang verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.