Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med försäljning av mat & dryck, samt konsultverksamhet inom mat & dryck, utöva föreläsningar och utbildning inom mat & dryck. Äga och förvalta fastigheter.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 891 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
Årets resultat (tkr) | -1 172 | 10 | -9 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 085 | 74 | 64 |
Antal anställda | 8 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 891 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
Årets resultat (tkr) | -1 172 | 10 | -9 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 496 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 589 | 74 | 64 |
Tillgångar (tkr) | 4 085 | 74 | 64 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 878 | 70 | 60 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 207 | 4 | 4 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 085 | 74 | 64 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 361 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -40.5% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 46.0% | 94.6% | 93.8% |
Kassalikviditet | 59.1% | 1850.0% | 1600.0% |
Osteriakaramia AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Lilaco Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-08.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med försäljning av mat & dryck, samt konsultverksamhet inom mat & dryck, utöva föreläsningar och utbildning inom mat & dryck. Äga och förvalta fastigheter.