Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet, event- och cateringverksamhet, verksamhet inom matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 812 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 843 | -1 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 813 | 364 | 1 757 |
Årets resultat (tkr) | -945 | 216 | 1 190 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 689 | 2 746 | 2 251 |
Antal anställda |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 812 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 843 | -1 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 813 | 364 | 1 757 |
Årets resultat (tkr) | -945 | 216 | 1 190 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 615 | 2 250 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 689 | 131 | 1 |
Tillgångar (tkr) | 1 689 | 2 746 | 2 251 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 373 | 1 757 | 1 541 |
Obeskattade reserver (tkr) | 436 | 345 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 316 | 552 | 365 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 689 | 2 746 | 2 251 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.1% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 22.1% | 75.4% | 79.5% |
Kassalikviditet | 50.1% | 23.7% | 0.3% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet, event- och cateringverksamhet, verksamhet inom matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.