Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, konferens- och catering-verksamhet egen restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, produktion och försäljning av livsmedel i övrigt, samt köpa och sälja värdepapper, förvärva, förvalta och äga fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 770 | 1 653 | 1 373 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 574 | 185 | 323 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 573 | 184 | 323 |
Årets resultat (tkr) | 319 | 252 | 253 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 495 | 1 142 | 1 304 |
Antal anställda | 2 | 3 | 2 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 770 | 1 653 | 1 373 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 574 | 185 | 323 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 573 | 184 | 323 |
Årets resultat (tkr) | 319 | 252 | 253 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 315 | 463 | 612 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 179 | 679 | 693 |
Tillgångar (tkr) | 1 495 | 1 142 | 1 304 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 101 | 782 | 530 |
Obeskattade reserver (tkr) | 157 | 135 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 300 | 450 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 237 | 60 | 189 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 495 | 1 142 | 1 304 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 3 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 385 | 551 | 687 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 20.7% | 11.2% | 23.5% |
Soliditet | 81.2% | 68.5% | 48.1% |
Kassalikviditet | 487.3% | 1111.7% | 364.0% |
Aktiebolaget ska bedriva restaurangverksamhet, konferens- och catering-verksamhet egen restaurangverksamhet, livsmedelsproduktion, produktion och försäljning av livsmedel i övrigt, samt köpa och sälja värdepapper, förvärva, förvalta och äga fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.